Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Valahogy muszály választani, hogy a két sim közül melyiket szeretnéd használni.
Ez a hozzárendeléses dolgot max. opcióként tudnám elképzelni, de minden számomat külön-külön hozzárendelni, hogy melyik sim-en hívható az elég macerás lenne szerintem.
Én mondjuk úgy szeparáltam, hogy a céges számok a céges kártyán vannak, ezt jelöli is a telefonkönyvben, uh. látom és tudom, hogy melyik sim-ről kell hívnom. Annyi, hogy nem lehet elnevezni a sim-eket, mint a Samsungnál így az eljén gondolkodtam, hogy a sim1 vagy a sim2 a céges, de aztán megszoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de ezt hanyadik oldalon találtad? mert én nem leltem