- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
anonym1s #51481 üzenetére
Nem egészen, lehet még aznap érte mentek, vagy másnap, csak a posta nem frissít.
Csak abból indulok ki, hogy nekünk megérkezett a csomag, és 10-én, másnap reggel 8-ra ott voltam átvenni 11én. És a posta.hu azt írta, hogy 18-n kézbesítve. Paypal pedig akkor fizet, ha már van megkísérlés az átadásra. Onnantól az ő bajuk. -
BaginZe
tag
válasz
anonym1s #51481 üzenetére
Chaten kell zaklatni őket, de normális hangnemben, és akkor egy idő után elintézik. Nekem több, mint egy hónapig volt a kínai postán ismerős telefonja, de utána már gyorsan ment minden.
Megnéztem pontosan. Három és fél hónap volt az itteni feladástól, mikor újra kézhez kaptam....
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest