- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
devast #48327 üzenetére
...hát akkor passzolok.Mi az erősebb kategória?Egy atomerőművet csak nem lehet hordozható formába varázsolni?
Ahogy néztem a csájnííízfonok világát a 4mag 1500Mhz a felső szinten van,vagyis erősebbet elég nehéz találni.Na igen mondjuk az architektúra ott lehetnek difik...bár meg kell hogy mondjam a személyes tapasztalatom alapján,hogy ami az X5-ben szerepel vas az speciel a gyengébb vas kategória (2mag 1000Mhz) de mivel nem játszok,vagyis játékokon kívül, olyan appal nem találkoztam ami megakasztotta volna(mondjuk a grafikus része az röhej mert már azt nem is jegyzik tán (PowerVR SGX531) ami a scollozás,vagy görgetésénél látszik is egy kicsit,de ez engem nem zavar).Összehasonlítási alap pedig van valamelyest mert sorban:Samu spica,ZTE blade,moto defy+,alcatel ot 995,,SE xperia arc/s,LGO2X ezek mind erőteljesen gyengébben muzsikáltak,na jó ez talán egyértelmű,de például az O2X amely hasonló vas a ramtól eltekintve az volt tán a legtrágyább és persze nekem a legnagyobb csalódás.Ahhoz képest az X5 rendesen szárnyal!
(#48330) fateless
Ez teljesen egyértelmű!Ehhez azért a pénzen kívűl kell egy jó adag megszállottság is,hogy az ember egy ilyen telóval foglalkozzon.Mondjuk nekem a munkáim miatt nagyon gól lett,mert a lézertől kezdve a pmr-en át a kamerát,és gyakorlatilag minden funkcióját ki tudom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Futás, futópályák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Temu
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- IPhone 13 mini Pitaka tok hibátlan.
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest