Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VHS digitalizálás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
megint én
üzenetére
Nekem is már csak év vége felé lesz így esélyes mert útban a sony (meg nincs is most lóvém
más kiadásokra kellett, ezt meg 24x1500 ideadták) de örülök hogy van valaki akinek már van. Én azt mondom nem kell arra fólia. Végülis GG kell legyen az meg ha csak nem brutál használod akkor bírja.
Nagyon irigyellek a jó teló miatt. Ha nem ez a fránya pénz akkor én akartam volna lenni az első P780 tulaj
(végre valamiben első)De ha nagyon letesztelsz benne mindent és nincs semmi hiányossága akkor lehet meg is válok minden telómtól gyorsan és beforgatom egy P780-ba

-
AsusBoy
senior tag
válasz
megint én
üzenetére
Gyári fólia az gondolom ilyen lehúzható csak ,hogy a szállítás illetve amíg a vevő kezébe nem ér a telefon ne legyen ujjlenyomatos vagy karcos vagy ilyenek.
Ha simán lehúzható akkor vedd le és tedd rá a kifejezetten arra készített kijelzővédő fóliát .
Biztos ,hogy más anyagból készül egy "screen protectro" mint egy gyári fólia.Amúgy te honnan rendelted ,mert nekem nagyon bejön ez a 4000mHa

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
más kiadásokra kellett, ezt meg 24x1500 ideadták) de örülök hogy van valaki akinek már van. Én azt mondom nem kell arra fólia. Végülis GG kell legyen az meg ha csak nem brutál használod akkor bírja.
(végre valamiben első)