Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
alexw801
üzenetére
Definiálnád nekem az "az új okostelefonos szemlélet" fogalmát, roppant sarkosan, pár szóval?
Pl. "Tepsifonon nézzük a Barátok köztet, mert az jó!" vagy "Kircsi szélesvásznon gémelni a szomszéd ülésen levőkkel blútúton keresztül a hosszú vonatutak alatt!"
Érdekelne, mi a jó az 5"+ kijelzőjű telefonokban, mert az a kategória nekem telefonnak túl nagy, tabletnek, e-book olvasónak kicsi, és erről a kettőről pontosan tudom, mire lehet használni, illetve hogy számomra mire jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest