Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krinyo
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
4.2.1 alatt az ertesitesi savot lehuzva a beallitasoknal az adatkapcsolatra kattintva fel kellene ajanlania, hogy melyik kartyan akarod bekapcsolni az adatot.
Ezek szerint jol jartam ezzel a Q9000-rel, ahogy elnezem mindenki szenved magyaritassal, bugokkal, ezzel, azzal. Ezen meg van egy vanilla 4.2.1, semmi kinai hulyeseg, minden mukodik (iranytu kivetelevel, de az nem zavar), rendesen tud magyarul, stb... nem ertem a tobbire miert nem raknak egy rendes alap 4.2.1-et. Ez majdnem Nexus feeling.
-
Vvarpi
tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Data usage és amelyiket használni akarod azt ON-ra állítod.
Nekem így működik az 1 vagy 2 kártyáról is.(4.0.4 android) -
DJGABI
addikt
válasz
KurtCobain
üzenetére
ezt nem dobja fel? [link]

-
anonym1s
őstag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Hali.
En eddig minden dual sim-es kinainal azt lattam, hogy csak az egyik kartya nyilas tudja a 3G-t, a masik csak 2G.
Ezen a kepen latszik is, hogy a bal oldali nyilashoz oda van irva: GSM tehat a bal oldali kartyanyilas nem hiszem hogy tud 3G-t. A jobb oldaliban kene megprobalnod. -
Mikuland
tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen switch-et vegyek?
- Háztartási gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Napelem
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő