- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
CoolBoy323 #39883 üzenetére
Pont ez a dilemma, hogy a sok "csecsebecse" lesz hasznosabb, vagy az akku. Viszont azért a "csecsebecsék" mellett sok olyan is van a Sony-ban ami hasznos lehet. Infrát ha lehet használnám távirányítónak, gps-e eleve tuti jobb (ájgó/navitel viszonylatban mindenképpen).
Kijelző felbontás + cpu/gpu úgy néz ki megint csak erősebb. Belső hely is nagyobb (van kártyám de akkor azon több adat férne el, belsőn meg programok. Én igen sokat szoktam próbálgatni.) 5 gigás wifit is tudnám használni. NFC-t még nem, de tuti idővel jól jönne. Nem egy évre tervezném a telót.
MHL szintén jól jöhet, lenne mire rákötni (főleg hogy laptopon nincs hdmi, egyéb médiaboxom sincs.)
A gorilla kijelző pedig a Defy után alap lenne.(#39895) motocoder: Kijelzőben nekem már a Defy-é is megfelel. Ami ettől jobb, az csak jobb lesz. Márpedig mind2 kijelzője jobb.
Na még úgy is futok pár kört, a fizu sem most lesz mikor esedékes, de nem bántam volna ha az itthoni szolgáltatók nem tudtak volna ajánlani nekem semmit ami tetszene
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Túra és kirándulás topic
- YouTube
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged