- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
A telefonba már áttetted a régi telefonodból a címeket?
Mert akkor annyi a teendő, hogy beállítod a szikronizálást. (Menü - Settings - Account & Sync settings) Itt Add account, és beállítod a létrehozott gmail fiókodat (e-mail cím + jelszó). Utána, ha nincs beállítva beállítod a névjegyek szinkronizálását. (Sync Contacts) De úgy tudom alapból beállítja mindet. (Sync Calendar, Sync Contact, Sync GMail)
Utána nyomsz egy Sync All -t ezzel felszinkronizálja telefonszámaidat a gmail-be. Nem árt wifi kapcsolat, mert nem tudom mennyi adatforgalmat generál.
Utána belépsz a gmail-be és baloldalt felül a GMAIL logó alatt átkattintod a Levelek-ről a Címtár-ra.
Ott megjelenik az összes kontaktod és már lehet is kényelmesen szerkesztgetni.
Ha végeztél akkor megint nyomsz a telefonon egy Sync All -t és befrissíti a telefonban a telefon könyvet. Én legalább is így csináltam.fateless: A mobilarénát ritkábban nézem én az IT Café-ról vagyok itt. Eddig úgy tudtam, hogy wikipédia elég megbízható.
De a két cikkben nagyjából ugyan az van leírva.
Egyébként az állításomat erre a cikkre is alapoztam, itt azt állítják, hogy az A-GPS jóval lassabban talál műholdra (adatkapcsolat nélkül) mint a "rendes" SiRFStar GPS. Ezt tudom igazolni is,olyan szempontból, hogy a PDA-mhoz egy Nokia SiRFStar chip-es külső BT GPS vevő van és az tényleg pillanatok alatt megtalálja a műholdakat mindenféle adatkapcsolat nélkül. Egyébként az 50Mb-omat nem csak GPS-re szeretném elhasználni.
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Fujifilm X
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Linux felhasználók OFF topikja
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest