Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi99
csendes tag
Tudtommal nem minden telefonnál! Nekem az első Haipai-om van, tudtam erről az "inkompatibilitásról" már mikor megrendeltem. Valójában annyi az egész, hogy mélyebbre van beültetve a csatlakozó, és ezért csak a jack kell kicsit hosszabb legyen, hogy beérjen..
A vele adott füles az talál, lehet belőle esetleg fabrikálni egy nyúlfarknyi "hosszabbítót", hogyha más fülessel használnád... Én egyáltalán nem használtam fülest vele...
Amiket belinkeltél az az enyém és az utánna következő "újabb" Haipai (dualcore-s, aminek nagy valószínűséggel ugyanaz az alaplapja, csak a kinézete változott minimálisat).De szóljon még valaki olyan is, akinek pl. Zopo vagy Lenovoja van, esetleg bármi mása: ott ugye nincs ilyen probléma a füles csatijánál?
-
Jazz
veterán
Veszel egy 4 érintkezős "jack"-et, az eredeti head-set-en kiméred melyik megy a fülesekhez, melyik a mikrofonhoz, egy laza forrasztás, és kész a senheiser head-seted, vagy only füles.
A nagyon régi, spec. csatlakozós nokiámon is így csináltam headseteket. 300huf-ért megvettem, csak a csatlakozó miatt a leggagyibb headset-et, aztán csináltam belőle egy pro-t.Remélem azért a V12 nem ilyen lesz, de ha még is....akkor se esek kétségbe.

(#3683) lor: Igen, ez azért hosszabb, mert mikrofon jel is megy rajta. Sztereo füles, test, mikrofon jel, az már négy. Mivel V12 is ilyen, biztos hogy a sima 3.5-es jack-et ne mfogja normálisan fogadni, illetve mono-ban fog szólni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi