Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raqueia
tag
válasz
koviipi #33415 üzenetére
Pár napja nem nézegettem az oldalt, egyébként biztos hamarabb írok erre. Nekem volt is zp810, meg van is, igaz már elfelé menőben, a színek ilyenek ezen. Én igazából pozitívumnak írnám ezt.
KillerLaca: Én a gyári szoftverrel használtam/használom a zp810-et, szerintem szuper. Tény, hogy a fényerőszabályzója nem jó a gyári androidban, de javítható, bár megmondom öszintén, én ezzel sose foglalkoztam, mert én mindig minden telefonomat full fényerőn használom, úgyhogy nekem mindegy is az automata fényerő szabályzó. Egyébként is csak jókat tudok mondani: nekem a GPS jól tette a dolgát, a mobilnet több helyen fogott 3G-t, mint sok "európai" telefon, akku verve 1 nap, kímélve 2, az összeszerelés minősége kifogástalan. Tény, hogy nehéz, de talán éppen ezért (is) van minőségérzeted amikor kézbe fogod. Véleményem szerint is benne van a TOP10-ben.
Ja mivel az enyém most búcsúzik, marad egy eredeti matt Zopo ZP810 hátlapom, mert én mindkettőt fényessel kaptam, aztán rendeltem hozzá egy mattot, ha valakit érdekel privátban keressen.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest