Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raqueia
tag
válasz
koviipi
üzenetére
Pár napja nem nézegettem az oldalt, egyébként biztos hamarabb írok erre. Nekem volt is zp810, meg van is, igaz már elfelé menőben, a színek ilyenek ezen. Én igazából pozitívumnak írnám ezt.
KillerLaca: Én a gyári szoftverrel használtam/használom a zp810-et, szerintem szuper. Tény, hogy a fényerőszabályzója nem jó a gyári androidban, de javítható, bár megmondom öszintén, én ezzel sose foglalkoztam, mert én mindig minden telefonomat full fényerőn használom, úgyhogy nekem mindegy is az automata fényerő szabályzó. Egyébként is csak jókat tudok mondani: nekem a GPS jól tette a dolgát, a mobilnet több helyen fogott 3G-t, mint sok "európai" telefon, akku verve 1 nap, kímélve 2, az összeszerelés minősége kifogástalan. Tény, hogy nehéz, de talán éppen ezért (is) van minőségérzeted amikor kézbe fogod. Véleményem szerint is benne van a TOP10-ben.
Ja mivel az enyém most búcsúzik, marad egy eredeti matt Zopo ZP810 hátlapom, mert én mindkettőt fényessel kaptam, aztán rendeltem hozzá egy mattot, ha valakit érdekel privátban keressen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Samsung A16 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest