Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoPhoto
tag
Már többen leírták, hogy fizetéskor lehet kiválasztani, hogy milyen konverziót szeretnél, illetve ha több kártyád van regisztrálva akkor melyikkel. És ha forintban látod az értéket akkor már régen rossz.
Az eddigi legbénább szívásom PP-vel az volt amikor a Kuponvilágos nyaralást fizettem be vele, és ugye azt elvileg forintban kellett volna levonni, de mivel átment a Mastercardra ami meg Uni-nál EURO alapú ezért volt benne szépen egy Ft-EURO-Ft konverzió, és mindenki mosta a kezeit (Kuponvilág ugye forintban kapta, PP elméletben nem is konvertált, hiszen a kártyámnak megfelelő valutában érkezett a terhelés, de a Uni szépen megforgatta, a kártyacégre hivatkozva) Mondjuk kibírtam, de tanulságos volt.
A könyvelés meg szintén úgy van, ahogy a többiek írták, 3-4 nappal később rögzítik, valamilyen számukra érthető árfolyamon, de ha nincs nagy ingadozás akkor még mindig jobb, mint a direkt PP konverzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tesla topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest