Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
Érdekes kérdés ez az "EtoTalk ROM" ügy. Pár hetente periodikusan visszatér és ki-ki vérmérséklete szerint vagy támadja, vagy támogatja. Esetleg csak "provokatíve" előhozza a témát.

Az én legnagyobb gondom (az lenne, ha használnám), hogy ez a ROM "örökös" a telefonon, hiszen az EtoTalk nem fogja utógondozni a ROM-jait. Külön sem árulja, csak a telefonra telepítve. Esetleg hiba esetén küld valamiféle javítást/pótlást.
Aki tehát soha nem szeretné lecserélni a telefonján a ROM-ot, mert neki úgy jó, ahogy van, annak megoldás lehet az Etotalk ROM megvásárlása.
Más esetben én nem javasolnám. Nem az ára miatt.
Az is érdekes kérdés, hogy "aki nem akar bibeblődni a rootolással stb.". No de, aki már rootolásban gondolkodik, az szinte biztos, hogy "testre akarja szabni" a telefonját, amibe a ROM csere is beleértendő. Ezzel pedig ugye, megint "repül" az EtoTalk ROM.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Silent Hill f teszt
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én is lusta disznó voltam, mert ahelyett, hogy megrendeltem volna magam a telefont, itthon szereztem be (tőled). Nálam a lusta disznó nem pejoratív jelentésű kifejezés.
Lustaság fél egészség.