Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Az elmúlt napokban szedegettem össze az infókat a G3-ról. Tegnap még abszolút nem volt meg minden fontos részlet. No meg ezért is vártam a G3 szakik jelzését privátban (Sanyesz,, hevizms, ...), de mivel egyikőjük sem írt nekem, így hagytam a csudába. Nyilván van elég dolguk így is, tehát nem felrovásként írtam.
Én továbbra sem tartom a G3-at csúcsmobilnak, csak egy átlagosnál jóval jobb készüléknek. Azért sok embernek zavaró például a GPS gyengesége, vagy pontatlansága (van akinek pedig nincsen vele gondja), egy csúcsmobilnál nincs olyan hogy egyik készüléken ez jobb mint a másikon (házon belül, azonos szériánál). Az árat a kínaiaknak köszönhetjük, így ebben lehet igazságod.
Tényleg egy dolgot sajnálok, hogy a kollega önkényesen csinált egy kicsit erős címmel illetett új topikot úgy, hogy még csak most rendelte meg a készüléket. Mindegy, mint mondtam, nem vagyok megsértődve (miért lennék
), de innentől kezdve oldjátok meg ti. A cikkem marad és frissítgetem, aktualizálom az árát stb. Azzal is fenntartom az érdeklődést a telefon iránt.
üdvszerk: OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő