Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janez
aktív tag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Mint már írtam, soha ilyet nem tapasztaltam. Több telefon és sok más elektromos berendezés is van, a túlfesz azoknak is ártana. Amúgy ennél a töltőnél én is érzékeltem, h a kijelző furcsán reagál érintésre, de nem volt vészes.
Szerintem ehhez az akkuhoz komolyabb tápegység kellhet. Talán nem szabadna töltés közben használni, mert több ampert vesz fel. Végülis ez nem egy Nokia 3210. 1 Ghz-es proci, hatalmas kijelző stb. Hmm? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iGO Primo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)