Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
Nekem is úgy indult veszek valami olcsóbbat, egyszerűbbet max 30-ért. Bementem Mediaba, olyan borzasztó képe volt a kirakottaknak, hogy elment a kedvem (kinézetükről nem is beszélvea), de nagyon (persze nem a 70-150 ezres kategóriának, de ami 50 körüli volt az sem tetszett). Alapból nem játékra kellett páromnak inkább netezni levelezni esetleg filmezni, de hát egy weboldal görgetése is szörnyű látvány volt azokon, úgyhogy úgy döntöttem külföldi rendelés lesz. Valami olcsóbb. Aurora II-t néztem ki, de kifogyott, aztán addig-addig, hogy a fene egye meg akkor veszek egy picivel drágábbat de az aztán jó legyen. Így lett Fire a vége, aminek nagyon örült szerencsére
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Filmvilág
- Androidos tablet topic
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő