Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms
üzenetére
Na, hogy tisztázzuk, én mire gondoltam:
1. Ha a Minideal van szó, akkor a lényeg az, hogy raktárkészletük valós (ami "In Stock", az van is). Legkésőbb másnap feladják a csomagot, ha ez mégsem így lenne, odaírják az adott termékhez, hogy pl. 3 nap múlva tudják feladni, mert akkor lesz készleten. Ez az én mostani csomagommal is így volt.
2. Ha a postáról van szó, arra nincs tényleges rálátásunk. Függ a szállítás módjától (Air Cargo, "dzsunka", postagalamb
stb.) és sajnos függ a Magyar Postától is, aki képes akár 8-10 napot is ülni egy küldeményen, mire kikézbesíti. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
stb.) és sajnos függ a Magyar Postától is, aki képes akár 8-10 napot is ülni egy küldeményen, mire kikézbesíti.