- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
espi38 #133833 üzenetére
Szoftverfüggő lehet inkább, lásd az én példámat, hogy a nougat frissítéstől kezdve tudta, előtte nem. Most nem találok nekem való telefont, az elephone p9000 180 dollárért tavaly nyáron túl jó vétel volt (nfc, vezeték nélküli töltés, gyors töltés után egész napot bíró akku, jó kamera, gyors pörgős rendszer, szép kijelző, 5,5"-hez képest kis méret és kis súly, 5ghz-es wifi). Viszont sima üveg volt a kijelző (nem is ígértek gorillát), mindkét alkalommal úgy tört el, hogy az eséskor az üveg nem érte a padlót, és volt rajta szilikon tok. Most egy p6000 pro tartaléktelefonról gépelek, igazi megbízható csataló tavalyi 80 dollárért, csak értékelhető kamera híján tényleg csak tartaléknak tudom használni.
Most akármit nézek, valamin minden bukik, az nfc-t már el is engedtem. Legközelebb egy mars pro megrendeléséhez jutottam, de ellentmondásosak a reviewk - egyik a kamerát szidja, másik szerint a legjobb kamera budget telefonban, viszont szerinte meg nem lehet hallani a hívó felet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borderlands 4
- Gyúrósok ide!
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.05.06. Yettel jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest