Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
csongi
üzenetére
Needrom-on 5.1 a vége... Mindegy, nem akarok ezen rugózni, csak gondoltam érdekes lehet.
(#133650) Donki Hóte: "akkor meg kell szokni, hogy ne hajolj előre nagy lendülettel, mert akkor kiesik a telefon."
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem meg azt kellett megszoknom, hogy ilyen "bebújtatós" tokot vettem a Tiger-hez (előtte mindig ilyen szilikontok félék voltak). Kb. 1 hónapja volt már nálam a telefon, valaki vadul magyarázott nekem, közben elő akartam venni a telót... A "lezáró" részt felpattintottam (tépőzáras), majd "vadul" előredöntöttem, hogy kijöjjön a telcsi. Hát az ki is jött, de akkora slunggal, hogy le is esett a földre. Szidtam is magamat, mint a lovat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)