- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
RVR400 #132964 üzenetére
a navonhoz olyan szinten nincs semmi infó, hogy még egy kép sincs róla az interneten. a telenor oldalán meg csak a neve. egy két hirdetés alapján derült ki, hogy dual simes. mivel nem volt telefonra szükségem, bepipáltam egy 0 forintosat, tartalékba jó lehet, és mivel egyszerre halt meg az ecolveo q4 minkét sim foglalat, (nem látja egyik simet sem), a not 4 (újraindul sim hiba miatt), és a note 3 is kiszámíthatatlan, mióta egyszer megúsztattam, gondoltam épp kapóra. jön. először csináltattam 2 új simet, de nem az volt a baj, tehát hardver csere kell, beláttam. az arculcsapás ekkor ért, hogy a pannonnál külön dolgoztak ezen, hogy lebutítsák (a tescoban is asszem 19 ezerbe kerülő telefont), leragasszák, kis műanyag sim dugót ragasszanak bele, felmatricázzák és szoftveresen is letiltsák. csak csakis Oidipus király nagyságához tudom mérni őket, és azt is kívánom nekik. azért írtam, mert azt gondoltam, talán egyszerű feloldani a sim lockot, szerintem több szót nem érdemel a dolog.
most egy cat s40 dual ism és a nomu s20 s30 közt dilemmázok, de engem nagyon vonzanak a fizkai gombok...
amit írtál a másik telóról, meg csatoltál képeket, hogy őszinte legyek nem értem...
szifont sosem vennék.
amúgy a használhatósága, amit ők felhasználói élménynek neveznek, rosz az minden dicséretet megérdemel. igazai, amerikai emberekre kreált, tehát tényleg bárki könnyedén használja. sajnos a nokia kihalása óta az ergonómia nem kötelező tantárgy és a telefonokat is a marketingesek kreálják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest