Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
RVR400
üzenetére
Kicsit késő volt már.

Szóval: R3P -t mivel már nem lehet venni újan, ezért alternatíva kellene két külön oldalról nézve. Tehát, ami mondjuk víz és por és ütésálló amolyan strapatelefon. Viszont, amit találtam ilyen méretben, árban, annak olyan a kamerája, mintha egy kilinccsel fotóznék. Szóval szerintem az kiesik egy az egyben.
És akkor a másik, hogy mivel nincs R3P már újan, ezért melyik Redmi lehet alternatíva, 5-5,5" méretben, aminek jobb a kamerája, mint a R3P-nek, és belefér a 30-50 kategóriába?!
Szívem szerint Redmi 4A Pro-t vennék, de nem tudom mennyire visszalépés a Redmi 3 Pro után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Linux kezdőknek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Telekom mobilszolgáltatások
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi