- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kofy
tag
Lenovo A750.
- Mivel rootolva kaptam a telót, így arra nem volt gond, de a kolléga által belinkelt német oldal (ColonelZAP) tartalmaz egy jó videót, ahol a rootolás pikkpakk megcsinálható.
- A marketet és a google szolgáltatásokat nekem is fel kellett tennem, úgy csináltam, ahogy a videón is látható.
- Idegesített a sok kínai app. Fogtam a Mobileuncle toolst, és megnéztem milyen programok voltak installálva. A Woostore, 116114, meg ilyesmi appokat egyszerűen kitöröltem. A teló nem őrült meg tőle. A főképernyőn lévő Wo3G-t is hasonló módon tüntettem el, ezt követően tudtam betenni helyébe mást.
- Szoktam futni, ehhez a Runkeeper app-ot használom. A Market nem látta, ha letöltöttem, apk-ból sem lehetett telepíteni. Az ok: hiányzott három fájl, ami a network locationt engedi megosztani külső programokkal. Ezt kellett betennem manuálisan az ES file explorerrel, és megfelelő jogokat beállítani. Ezt követően elindult a program.
- Az ICS-t még nem tettem fel, egyelőre várok, mert a tapasztalatok vegyesek. Sok dolog még bizonytalanul működik (hívó fél azonosítás, network location, APN beállítások). Ha lesz stabilabb verzió, felteszem, nem hajt a tatárFontos: minden flashelés előtt IMEI mentés!!! Sokaknak elszállt frissítés közben!
Egy holland srác csinál ROM-okat az XDA-n. Íme a topik: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borderlands 4
- Kutya topik
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest