Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
válasz
svgyula
üzenetére
& b0bcat
& goop
& viktorhuKöszi a válaszokat, sokat tisztult a kép Nektek hála.

Arról meggyőztetek, hogy elég nekem a dual standby, magánSIM-et nem használom annyit, hogy dual active indokolt legyen.
Mobilnetre ott a céges 6GB-os csomag, abba bőven beleférek mindkettővel, úgyis egy alkalmazás kezeli az e-maileket (androidos koromból talán a K9 Mail neve rémlik, hogy azt használtam).
Azt is tudom, hogy azért annyira nem égbekiáltó, hogy ha mondjuk céges úton navigáció alatt (van egy Wayteq 960BT-m is erre a célra friss térképekkel, javarészt azért ezt használom, csak időnként a Waze-t) hívnak magánon és megszakad a mobilnet.Most pedig keresnem kell egy jó telefont mindehhez.
- aminek jó az üzemideje (bár az autóban egyből ott az autóstöltő, de azért bírja már ki a napot)
- lehetőleg sallangmentes szoftvere van (vagy bőséges infóval ellátott rootolási folyamatleírás van hozzá, így le tudom darálni a felesleges cókmókot)
- GYORS (ezt a magán Lumia 930-amban imádom, hogy semmi nem akasztja meg)
- 5-5,5 col méretű
- lehetőleg legkevesebb típushibája van (összeszerelés, gyenge alkatrész, szoftverellátottság)
- B20 (azért az itthoni 4G nem árt, főleg ha a laptopot nem irodában kell használnom, hanem wifi hotspoton osztom meg a mobilnetet és úgy)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Star Wars rajongók
- Anno 117: Pax Romana teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ingatlanos topic!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi