Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

RVR400
veterán
válasz

zebede

üzenetére
						Én értem, de ez Te vagy. Rajtad kívül még van pármillió felhasználó, akit ez nem érint.Persze értem én, hogy itt mindenki kocka, és kb rajtam kívül nem tud senki B20 nélkül éni, és elképzelhetetlennek tartja, ha egy nap kb fél órát el kell tölteni a telefon online használata nélkül, mert csak 2G van, de sokkal több embert ismerek, akinek nincs B20 igénye, mint akinek van.
Tehát én megértem, ha valaki B20 frekivel keres telót, annak nem ajánlok olyat, ami nem tudja, de itt mindig az van, hogy ha valakinek nem igénye, akkor is ráveszi valaki, hogy ugyan tegyen már még hozzá pár ezrest, hogy legyen B20, amiről amúgy azt sem tudja, hogy nem egy ételszínezék-e valójában.

Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - További aktív témák...

- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
 - Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
 - 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
 - DXRACER Prince L gamer szék

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest