- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
zebede #123040 üzenetére
Én értem, hogy bizonygatod, hogy a legjobbat vetted, a 15%-ot is értem, de a mellékelt ábrán már 30%-nál ott a letörés, az érintőre nem mondok semmit, az emberek pont az ilyen problémák után vágják földhöz a telót (megtörtént eset), a GPS ilyen működése meg utoljára a 6589 esetén volt "elfogadható".
Valószínűleg láttam már pár telót, hogy tudjam, mik azok a problémák, amik helytelen működést mutatnak. Együtt lehet vele élni, amikor a teló már elmúlt 15 éves, de nem egy új készüléknél.
Szóval a speckók nagyon jók, de tudjuk, hogy a beltartalom csak egy dolog, Dunát lehet rekeszteni ilyen készülékekkel, csak az ár és az ingerküszöb más.
Lehet bizonygatni, hogy látott az ember drágább és szarabb készüléket, csak sajnos van olcsóbb és jobb, és ugyanolyan árú és jobb. De ismét mondom, 2016-ban egy új 130 dolláros készüléknél a fenti szimptómák elfogadhatatlanok számomra, mivel ezek a jelenségek egy kiszolgált készülékre jellemzőek. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest