Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Én tudok azért mert és csak!
Ha bezárnál egy sötét szobába egy olyan FHD huszárt. A kezébe nyomnál neki pár telefont, talán az 5"-os telókból a 800x400 felbontást tudná megkülönböztetni
természetesen minden antutu nagyító és társai nélkül 
Én a 40"-os FHD TV-nél éppen látom a "pixeleket" a telefon kukucskálás 2x-es távolságáról! Akkor miről is beszélünk? A szifon 6(1334 x 750) meg HD+ jópénzért mégsem panaszkodnak rá.(nem merik szidni a tulajok ennyi pénzért
) Én meg a honor-nál is simán levettem a felbontást HD-re(lejjebb nem lehet
) Mert utáltam azt, hogy minden olyan apró, hogy nem tudom rendesen tapizni
Mindenki azt hiszi mindig a több a jobb pedig ilyen esetben van egy fizikai határ amit a szem már nem lát és ez fölé menni már csak placebó/epénis az agynak! -
pattantyu
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ha bezárnál egy sötét szobába egy olyan FHD huszárt. A kezébe nyomnál neki pár telefont, talán az 5"-os telókból a 800x400 felbontást tudná megkülönböztetni
természetesen minden antutu nagyító és társai nélkül 
) Én meg a honor-nál is simán levettem a felbontást HD-re(lejjebb nem lehet
) Mert utáltam azt, hogy minden olyan apró, hogy nem tudom rendesen tapizni
Mindenki azt hiszi mindig a több a jobb pedig ilyen esetben van egy fizikai határ amit a szem már nem lát és ez fölé menni már csak placebó/epénis az agynak!