Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
kisza25 #116183 üzenetére
Mármint mire gondolsz? A GPS ami a kocsiba van az nem 3G-s
és Off-line sem tudom használni. A telefonom pedig kártya és wifi nélkül is simán navigál pontosan. Ja és ezt a Cubot x6 is tudja a mai napig pontosan sim kártya nélkül is. Sokszor segített ki! Főleg amikor Stuttgart egyik perem részén csak ezzel volt "műhód"
Ja azt le is ellenőriztem mert bosszantott! A GPS 2db-ot látott és szakadozott a telefon bent a műszerfal mögött 4-et és abból 3db használt.
(#116185) Outlander
Nem akarom bemutatni, mert ez nem az a fórum csak a hozzászóló ezt írta be "referencia" terméknek. Viszont ha ismered akkor pontosan tudod, hogy a kínai cuccok között is max a c osztályba sorolható. A telefonokkal pedig a doodgee, Bublo stb alatt feltörekvő mögé(ha?). Mivel elavult hardver, gyenge akku, de legalább drágán adják
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest