Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Otthon meg a kert végi budiba jársz, mert ugye "teljesen alkalmas az is sz.rásra".

Persze csodát nehezen is várhatnánk a 4G-től, amikor egy átlag 4G-s sebesség valahol a 3G maximuma környékén mozog, persze mint korábban is hangsúlyoztam, ha valaki 3210-es nokiát használ, azt nyilván hidegen hagyja az egész, de ettől még ne próbáld már meg nekem megmagyarázni, hogy az edge jobb a 4G-nél!

Mondjuk amíg te edgezel, addig nekem több sávszél marad, szóval tulajdonképpen igazad van és én is mindenkit arra biztatnék, hogy hagyja a csudába a 4G hálózatot, azoknak akik örömmel használják azt.
(#113944) CineDOG1 válasza Ájvé (#113943) üzenetére
(PH! kedvence)
Az igaz, hogy sajnos noname kínai telók támogatják a B20-at, meg a ZTE Blade S6.
De itthon a szolgáltatóknál kaphatók meg mind támogatja.Mert ezek a gonosz mobilszolgáltatók csupa olyan telefont választanak a készülékportfólióba, amik működnek is a hálózatukon

(#113950) Mercutio_ válasza adoks (#113948) üzenetére
Sajnos nem túl régóta van 4G-m. Pontosan úgy gondoltam, ahogy többen is itt, hogy marketing, meg nem is jó az semmire, de mióta 4G-t használok egy kicsit máshogy látom...
-
Terentius
őstag
Nekem az aláírásomban szereplő mobil csak EDGE kapcsolatra képes és meglepődtem,hogy 32 kbps-re lassított mobilnettel is simán böngészek,facebookozok és ami a legfontosabb,szakadás nélkül beszélek whatsappon! Ha pedig hívnom kell valakit akkor a voip callback funkciójára is tök elég. Naponta pedig többször hallgatok 40 kbps körül streamelt netrádiókat szakadás nélkül.

Ettől függetlenül új mobilt keresek, de nem tudok dönteni a 123 $-os K3 Note és a drágább, de ahogy olvasom üzemidőben és szoftverezettségben "szarabb" Note 2 között.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Arc Raiders
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Robotporszívók
- Elektromos autók - motorok
- Jövedelem
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest