Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mrgymisi
üzenetére
Teljesen igazad van. Az ember ismerje a saját korlátait. Én sem csináltam még olyanokat, amik neked javasolva lettek, pedig értem, hogy miről van szó. Azt nem értem, hogy a telód topikjában itt, vagy az XDA -n miért nincs segítség ilyesmihez. Az enyém sem egy elterjedt típus, de csomó videós segítség van hozzá. Ha nincs ilyen közösségi háttér, akkor meg se vettem volna. A másik szabályom, hogy nem nyúlok hardveresen olyan eszközhöz, aminek a szereléséhez 6 -os villáskulcsnál kisebb szerszám kell. Eszembe nem jutna kijelzőt csereberélni. Ha nincs ajánlott szervíz, ami épeszű áron vállalná, akkor kapásból leírom a telót és veszek egy másikat. Nekem az olcsóbbra jön ki, mint házibarkácsban vesződni a javítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Suzuki topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Arc Raiders
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Cosmic Orange 1TB + 3 év garancia és 2 év BusinessBox biztosítás
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest