Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

mrgymisi
tag
válasz

cappa72

üzenetére
						11 napja naponta 3-4-5-6 órát bajlódom ezzel, egy évvel ezelőtt keeperv85nél kötött ki egy hibás telefonom, amit nem tudtam rootolni, vettem végül egy másikat, azt gond nélkül megcsináltam én, de nem vagyok mérnök, hiába olvasom el a cikkeket, a blogokat, nem tudom számolgatni a scattert, nem látom át, nekem azok csak számok, minden mozdulatomra hibaüzenetet kapok, nem tudom megcsinálni. nem azért veszek egy 90 ezres kínai telefont, hogy ne tudjam használni. nicns 3g-m folyamatosan eldobálja a térerőt, nem tudnak hívni és én sem tudok telefonálnni. inkább veszek egy másikat, mert nem értek a programozásához. Csak ma, 10 óta ezt csinálom.
Most például fél órája nem látja az mtk a telefonomat, most ezzel szórakozok....

Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 94% Akkumulátor
 - BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
 - Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest