Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
faresz5
üzenetére
Én úgy gondolom, hogy ezek olyan cégek, amiket a Zopo hoz létre, amikor kihoz egy olyan típust, amiből szerinte nagyobb mennyiséget tud értékesíteni az adott régióban, de hivatalosan nincs köze hozzájuk. Ezek egy ideig tolják a kütyüket jó, helyi feltételeket ígérve és közben sztem még az adóval, vámmal is trükköznek. Majd, egyszer csak nyom nélkül eltűnnek, a Zopo meg sajnálkozva teszi szét a kezét, hogy ő nem tud mit kezdeni ezzel a helyzettel, hiszen ő nem ígért EU -s garit, meg EU -s szervízhátteret. Azt egy tőle "teljesen független" kereskedőpartnere ígérte, ami viszont sajnos, jogutód nélkül megszűnt. Természetesen a készülékre érvényesíthető a gyárí gari.... Kínában. Te mit írtál, hogy miért döntöttél a Zopo mellett? Hát, sztem pontosan ezért csinálja ezt a Zopo. Ügyes trükk.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi