Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz mdav88 #108662 üzenetére

EMAX kapcsán, hogy tényleg tiszta legyen.
    1.; Minimum 3400mAh, azaz "ellenséges" körülmények között is;.typical 3500mAh, azaz afféle "átlagos" körülmények között; rated 3780mAh, azaz optimális körülmények között - hivatalos, függetlenül is tesztelt adatok. Minden telefongyártó a "rated" értéket hirdeti az akkujáról - amint azt te is tudod, amint nyilván olvastad például bencebacsi ezirányú hozzászólásait is az UMI Community-n.
    2.; "...valójában ki tudja..." Ezt ugyan milyen alapon? Nem tudom, a kezdeti időkben jellemző volt-e az UMI-ra a feltörekvő kínaiakra sokszor jellemző nagyotmondás, de az utóbbi években kétlem, hogy hamis adatokat találhattál volna az UMI-k gyári specifikációiban, mint ahogy szaktesztekben sem merült fel ilyesmi a UMI-kkal kapcsolatban. "...erősen kritikán aluli." Általában tesztekben jónak vagy különösen jónak ítélik a kameráját (vásárlás előtt olvasgattam), fórumokon vegyesebb a megítélése, ahogy az fórumokon szokás. A visszajelzések szerint a képminőség függ az oprendszer verziójától is, lásd v05-ös verzió elsősorban éppen a kameraszoftver optimallizálásáról szól. Nekem a v02-essel is teljesen normális a képminőség, olyan, amit egy erős középkategóriás mobilkamerától elvárni lehet. Nem volt jobb a Huawei Mate-em és a Coolpad 7320-am kamerája sem, pedig azokban (is) általánosan elismert minőségű kamera van - amint a Coolpaddal te is megtapasztaltad. (Nem rosszabb az eMAX kamerája mint a 7320 kamerája, ellenben hardveresen minden másban jobb az eMAX, mint a 7320, pedig az ugyebár egy A-brand minden szempontból elismert telefonja.)
    3.; Várjuk az 5.1-et, most már ugyebár konkrét ígéret van, szeptember 4-re, eddig nem volt konkrét ígéret, csak annyit mondtak, hogy lesz, hamarosan. Most megmondták, hogy mikor lesz, várd ki, lehet hogy teljesítik is a konkrét ígéretet.

"Az emax jó telefon, megbízható, jó gps-szel, szép hanggal, viszonylag hosszú üzemidővel..." Akkor most tömjénezed?! (Hozzáteheted a kiváló kijelzőt, korrekt érzékenységű wifit, minőségi anyaghasználatot és összeszerelést...)

"...de szerintem nincs jól optimalizálva a szoftver, akksit zabálja." A 3780mAh "rated" akkujával a Cortex A53, 8 magos FHD 5,5"-ön éppen ugyanolyan üzemidőket produkál, mint a 6" "sima" HD négymagos Huawei Mate-em a 4050mAh "rated" akkujával, amellyel kapcsolatban soha nem merült fel, hogy ne lenne jól optimalizálva, sőt, dicsért az optimalizációja. Mint "tömjénezve" említettem, korábbi UMI-knál fel-felmerült a szoftver rossz optimalizáltsága, a túlzott akkufogyasztás, hát az eMAX-nél én ezt nem érzem, lásd kb. ugyanannyi üzemidőt bír a forszírozottabb hardverrel, mint a Mate - és nem is akadozik ugyebár sehol, mint korábbi UMI szoftververziók, látszik, hogy nagy erőkkel fejlesztették a szoftvert, amellett, hogy magad is látod a fejlődő supportot, mellette a Community-t.

Ugyebár nem azért vettél Hammert majd eMAX-et, mert egyetértenél kolléga sommás inszinuációjával, miszerint az UMI egy noname kínai, amely nem gyárthat korrekt telefont. Manapság semmivel se rosszabbak az UMI telefonjai, mint például a "hivatalosan" is A-brand Coolpad-é. Vagy mint a többi kínai A-brandé. Utolérték a Coolpad, Huawei, Lenovo, ZTE gyártásminőségét, megbízhatóan, minőségben gyártanak, ez tény - amint te is elismered az eMAX kapcsán. Most érik utol szoftveresen is azt a megbízhatósági szintet - a tudásszintet még nem, ugyebár az eMAX oprendszere szálkás fapados egy CoolLife-hoz és hasonlókhoz képest.
    Hol a tömjénezés?!

(#108663) CineDOG1:
    Nem kéne magyarázni, de tessék:
    Az ominózus szövegemet Apple szintű dicshimnuszozni, kötve az ebet a karóhoz, ugyebár sanda hazugság.
    Az UMI-t sommásan noname kínaizni, kötve az ebet a karóhoz, ugyebár sanda hazugság.
    Engem propagátornak inszinuálni, kötve az ebet a karóhoz, ugyebár sanda hazugság.

• Zeki

nagyúr

válasz mdav88 #108662 üzenetére

Tisztább.
    Nekem nem hihető, ha valaki Apple szintű dicshimnuszt zeng egy noname kínai telefonról.

Új hozzászólás Aktív témák