Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
freelancer68 #108597 üzenetére
Szia. Mostmár elég sok kínai gyártó szolgáltat rendes szupportot a készülékeihez. Forum, gyári romok megosztása, nyílt forráskód, stb... Fontos szempont. Ami viszont a mi topikunk szempontjából fontos, az az, hogy nem nagyon szoktunk olyan telefonokat ajállani amik nem lettek "kipróbálva" értsd az ajánlott telefonok régebben mindíg így néztek ki: Ismert gyártó min. 2. vonalbeli, hazai közösség, lehetőség szerint gyári szupport. Ezeken kívül mindíg voltak vállalkozó kedvű (kalandor szellemű) kollégák akik bevállaltak 1-2 ismeretlen/3-4 vonal beli készüléket berendelte és megosztotta a tapasztalatait.Nemcsak az első benyomásokat, hanem a hosszabb távúakat is. Így az idetévedők kisebb eséllyel futottak lukra. Vagyis nem bisztos , hogy célravezető ár és spec. alapján valamit ajállani.
-
Zeki
nagyúr
válasz
freelancer68 #108597 üzenetére
Nézd, Kínában az rak össze jó hardveres telefont, aki letud gyártatni valahol x ezer darabot.
Aztán hogy az hogy van optimalizálva, minőségileg összerakva, szoftveresen updatelve... az egy videobemutatóból nekem nem derül ki.
Persze ajánlgatni bármit lehet, hiszen vannak vállalkozó kedvű magyarok, akik "mindent" megvesznek, letesztelnek ha megtetszik nekik, de én nem ilyen vagyok.
Kíváncsi vagyok, ebbe ki száll bele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vicces képek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest