- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
Én is pont ezt csináltam, mivel a Cubot One nálam is folyton kapcsolgat a hálózatok között, és van úgy, hogy szétkapcsolódni se tud, ha nem találja a hálózatot. Bementem a Témobilhoz, és egyből adtak egy új kártyát. Ja és a Vodás sim kártyám a Vodánál ingyen kivágták 3mp alatt... :-)
-
whatnot
őstag
Nem egészen értem, hogy a telefonról vagy a simről beszélsz-e.
A mobilnetet a készülék dobálja. Van régebbről egy Motorola Defy+, azon is látni, hogy váltogat a protokollok között, de lekezeli.
Azt látni, hogy H+ van, majd vált 3G-re, majd vissza H+, mindkét telefonon (bár Defy+ esetén azt hiszem csak simán H van). Csak míg ezt a Defy+ gond nélkül, gyorsan kezeli, a Redmi 1s-nek ez sokszor gondot okoz és akár percekig nem tud visszacsatlakozni rendesen.Ami pedig a SIM kártyát illeti: a céges kártyát nincs jogom akármilyen trükkel is lecserélni úgy, hogy kihagyom a cég jóváhagyását.
-
RVR400
veterán
Valamivel igazolnod kell, hogy az a SIM-kártya Hozzád tartozik, tehát, ha céges, akkor hiába mutogatod a személyidet, mivel nem bemondásra megy a dolog (ugye találok egy telefont, de PIN-kódos a SIM benne, így kérek egy másik SIM-et, és használom én azt a számot tovább?). Ergo egy meghatalmazás kell, és a biztonsági kódot sem árt tudni. Bár ez pótolható 700 Ft-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Napelem
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest