Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
válasz
cappa72 #102793 üzenetére
Egyetértek több szempontból. Megyek pár napra Kínába dolgozni, de most talán nem veszek semmit. Igaz, az LTE b20/800 MHz az ott kapható telefonok egyikén sincs rajta.
Ez arra a kompromisszumra vezet, hogy drágábban, de EU piacon veszünk telefont, fiam Honor 6 H60-L04-e és az én WW verziós ZE550ML-em is ilyen, igaz egyiket sem kellett bütykölni egyáltalán.
A Zenfone 2 kameramodulra is igaz az állításod, sajnos. Amúgy brilliáns telefon (lenne). -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
cappa72 #102793 üzenetére
Há'ja... Vannak most is erős hw-el jó képeket lövő telefonok, de ugye nagyon kevés ember keres 100k-s telefont. (Itt) Ugye ott van a honor6, honor 6+ , Vibe shot, asus zenfone 2, asus zenfone (zoom) de ezeknek ugye megvan az ára is.... Talán a zenfone ami még megfizethető variánsban is kínál jó tudást ilyen téren is. Én is remélem , hogy ez még idén változni fog...
bb71: a teljesség igénye nélkül és nem jelölve a kategóriákat.
THL T11, Coolpad F1, Coolpad 7320, ZTE V5, Jiayu F1, THL 4000, Iocean x8 mini pro, Lenovo Vibe Z, xiaomi mi3, xiaomi hongmi note mtk, hongmi 1s stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3594
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest