Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
egyébként azért nem értem ezeket a hibákat, mert ezek nem függnek össze a készülék árával/gyártási minőségével. hardveresen egész jól össze van rakva. ekkora szoftveres/firmware hibákat véteni inkább a kompetencia teljes hiányét mutatja. egyedül a mikrofont nem értem, mivel egy párezer forintos legolcsóbb készülékkel is lehet telefonálni, nem hinném, hogy ez is a költségvetésnek esett volna áldozatul... bár az lehet egyedi hiba is.
tehát a mai fejlesztési irányelvek közül (Buddha után szabadon) a...
• csináljuk meg szándékosan szarul, hogy hamar újat vegyen
• csináljuk meg tudatosan szarul, hogy kevesebből kijöjjön,
• csináljuk meg szarul, mert az jó poén
• a kérdés irreleváns (más szóval ki nem szarja le?)
...negyedik, utolsó volt az, amelyhez a gyártó igazodott.
és mivel hardveresen egész jól össze van rakva, és nem is vettem annyira drágán, ezért gondoltam kiegészítem annyival, hogy rendesen működjön, ha meg lehet csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Sorozatok
- Android szakmai topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autóhifi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Kés topik
- További aktív témák...
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - Gyári állapot - 30 nap garancia - ÁFÁ-s számla +
- iPhone 15 Pro Max 256GB Kék titán ELADÓ
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi