Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
csubuka #63983 üzenetére
Sehol nem kapod meg 30-ért a Hongmi-t.
120$, tehát 27000-et fizetsz paypalon
Aztán erre fizetsz 27000*0,27, tehát 7290 forint áfát
Erre jön a kezelés költség, ami további ~1500 forint
Összesen nagyjából 36000-be kerül, eladni biztosan nem tudod majd, mert senkinek nem fog kelleni. -
diegho
nagyúr
válasz
Viktor0610 #63941 üzenetére
Azt pedig megszorzod ~225-el mondjuk és hozzáadod a ~1500 kezelési költséget és megvagy.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Az egyik nap egy Lumia 625-öt néztem meg, az le se írom milyen fos felbontású és még az sem volt zavaró.
Hozzátenném, hogy szerintem a fullHD-hoz már mindenképpen a 8 magos proci kellene, de én nem vennék most 8 magos drágább telót, mert fél év múlva jönnek a sokkal jobbak, most egy 40k környéki qHD 4 magos bőven megteszi.
-
diegho
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #63804 üzenetére
A HD sem feltétlenül éri meg, max 1cm-ről látod a pixeleket, szerintem 5"-ig a qHD elég, a 240ppi érték ha megvan, akkor már normál használatnál nem lehet látni a pixeleket.
-
diegho
nagyúr
A zopo ZP780-on van notification LED? Egyik leírásban sem említik.
-
diegho
nagyúr
Arról tud valaki valami infót, hogy ha EU-ból vásárolok EU adószámmal saját használatra (konkrétan zopo telefont), akkor arra itthon kell áfát fizetnem, vagy csak be kell vallani, hogy vettem és rögtön le is írhatom, tehát gyakorlatilag nettó áron jutok hozzá? A továbbértékesítésre van áfa, az biztos, de saját használatra nem tudom.
-
diegho
nagyúr
válasz
Killerlaca #63720 üzenetére
Nem OGS-es kijelző, az üveg és a kijelző külön van, szerintem is csak simán ki kell húzni az üveget kicsit és jó lesz.
-
diegho
nagyúr
válasz
Laza... #63648 üzenetére
Csak a ladába bmw motor pénzbe kerül az ingyenes app meg semmibe.
Én is néztem a Hongmi-t, még mindig nézegetem, de egyre kevésbé hiszem, hogy megéri a felárat mondjuk egy T5S-hez képest. Ha a Hongmi 45k-ért beszerezhető lenne, azt mondom simán jó vétel, de 50 felett van.
-
diegho
nagyúr
válasz
Dominó85 #63620 üzenetére
THL meg olyan gagyi anyagokat használ... W100-nál az a power gomb brutális volt, a hátlap vicc. Maga a telefon jó, de az anyagminőség borzalmas. Mivel senki nem vett még T5S-t, így arról nem tudunk semmit, pedig nagyon jó áron van az tény. Lenovo nem tudom milyen lehet, de az már tényleg feláras, a Zopo viszont piszok olcsó a 6582-es kategóriában. Pl Lenovo S650 kb 50k, ZP700 38k, ZP780 40k, THL T5S, 36k. 25%-ot megérne a lenovo? Nem hiszem.
-
diegho
nagyúr
Felteszem a nagy kérdést. Szerintetek egy ZP700/780-hoz képest megér 10k felárat egy Cubot X6, vagy inkább a Zopo a jobb választás, mert az minőségibb, ismertebb?
-
diegho
nagyúr
válasz
szabolcs77 #63563 üzenetére
Rengeteg ilyen van pl:
THL T5S
THL W200
Zopo ZP700
Zopo ZP780
inew V3
Xiaomi Hongmi - ez 51k
Lenovo S650 -
diegho
nagyúr
válasz
hungobungo #63527 üzenetére
Barátodat kérdezd majd meg az itt mostanában szóba került telók árairól, mint pl:
- Elephone P7 mini
- Cubot X6
- Zopo ZP780Az X6-ot, ha jó áron adná szerintem lenne rá kereslet, mert 8 mag, jól néz ki és elvileg olcsóbb, mint a W200S, tehát 50k alá kellene csúsznia az árának nála.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Elephon P7 Mini tulajdonos van már? Ez tűnik a legolcsóbb vállalható 6582-es telónak. A videók alapján valós IPS, fém oldalcsík, nagy akksi, szép design. Tinydeal-ről rendelve áfával is 40 alatt marad. Egyedül talán a 2 ponton érzékelő kijelző róható fel neki, de az ára talán kompenzálja ezt.
-
diegho
nagyúr
THL T5S még mindig nem érkezett senkihez? Piszok olcsó, de a videókon mintha rosszak lennének a betekintési szögei.
-
diegho
nagyúr
Lehet beteg vagyok, de nekem szimpatikus a Star S9500 még azzal a fos felbontással is...
-
diegho
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #63343 üzenetére
Ott a net, összefoglalóban a megbízható oldalak, hajrá!
-
diegho
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #63340 üzenetére
Sok helyen van 180-ért Cubot X6...
-
diegho
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #63336 üzenetére
Miért vennél fost 170-ért, amikor 180-ért van jó is?
-
diegho
nagyúr
válasz
benceman00 #63255 üzenetére
Ez gondolom a Cubot saját oldala [link]
-
diegho
nagyúr
Flipes tokokat melyik telefonokhoz kapni? Azokra gondolok, amiket az S4 klónokhoz alapból adnak, tehát a hátulja egy hátlap, előlapja meg ablakos.
-
diegho
nagyúr
No ilyenre gondolok: Star N9500
-
diegho
nagyúr
Samsung klónok között van vállalható? 4-8 mag, 1gb ram stb.
-
diegho
nagyúr
válasz
benceman00 #63204 üzenetére
Na most megkeverlek! Nézd meg ezt: X6
-
diegho
nagyúr
Szerintetek érdemes a 6 magos procikra várni? Igazából szerintem a 4 magos is elég lenne, de szerintem a 6 magos lejjebb tolja majd az árakat.
-
diegho
nagyúr
Komolyan kezdem azt hinni, hogy a kínaiak direkt nem csinálnak tökéletes telefont, mert simán lehetne, de mindegyik elcseszi valamivel.
Ott van pl az Ulefone 9592, 5", S4 klón 8magos proci, 2giga ram, 2800-as akksi, ajándék ablakos tokkal, szuperül néz ki, erre 800x480-as kijelző
ha legalább egy qHD-val adnák...
-
diegho
nagyúr
válasz
CsaBully #63076 üzenetére
No igen a kerek vs. szögletes nálam is probléma. Ott van a G2F, ami külsőre nem igazán jön be. Egy ZP780-at megnéznék élőben, de talán még senki nem rendelt olyant. A THL meg bár arányaiban nem rossz, valamiért nem tűnik olyan korrektnek az összeszerelése képről (T5S-ről van szó), pedig volt már W100-am. Az is dilemma, hogy 4 vagy 8 mag legyen. 6582-es telót 36-tól kapni, a szebbek 40k körül indulnak, pl a ZP700 egész pofás, a ZP780 pedig már majdnem 50k, viszont ott a THL W200S 52k-ért, ami már 8 magos, de design-ra meg nem annyira pofás. Igazából most már az S4 klónokat is nézegetem, azok is egész jól néznek ki, de nem tudom mennyire vállalhatók minőségben. Nekem ezek a kritériumaim:
4,5 - 5"
1GB ram
qHD - HD
6582 proci
normális kinézetÁltalában valami mindig kilóg. A Lenovo A880-at azonnal venném 5" méretben, de 6" már sokk, igaz nem rajzoltam még le, hogy mekkora lehet, de 6"-on a qHD elég necces már.
-
diegho
nagyúr
Ha kint vagyok kínában és küldök haza csomagot, azt is felbontják és megvámolják?
-
diegho
nagyúr
Huawei Honor 3C-t hol lehet az előre beharangozott áron kapni? Minden hírben 130$-t olvasok, erre 200 felett látok csak.
-
diegho
nagyúr
Az olasz antelife nem szállít egész EU-ba?
-
diegho
nagyúr
Mixeshop 53$-ért szállít jelenleg EU-ból, de még ezzel a hatalmas felárral is megéri onnan rendelni, már az olcsóbb telókat is, mert az áraik nagyon jók és nincs áfa, vám, kezelési költség.
-
diegho
nagyúr
EU-s feladást melyik shopok tudnak? Olvastam, hogy vannak shopok, amik vállalnak EU-s feladást, így nem kell vámot fizetni.
-
diegho
nagyúr
THL-ről mostanában nem sokat olvasok itt. A T5S csak nekem tűnik kevésbé összerakottnak, mint a Zopo-k? A képeken nem túl bizalomgerjesztő, videót még nem néztem róla.
-
diegho
nagyúr
válasz
gipsztigris #62772 üzenetére
Ez igaz, de bármennyi shopot nézek meg, még mindig a Litván Zopo az, ami jó áron adja a telefont. ZP700-nál gyakorlatilag ugyanannyi onnan, mint kintről áfával, DHL-el, de a Litván 2 év garanciát ad és ingyen szállít.
-
diegho
nagyúr
válasz
gipsztigris #62759 üzenetére
A pénz nem gond. Már régóta keresek normális befektetéseket, csak azt nem tudom mennyire lenne itthon életképes ez.
-
diegho
nagyúr
válasz
gipsztigris #62754 üzenetére
Mert?
-
diegho
nagyúr
Azt meg tudja mondani valaki, hogy mi kell ahhoz, hogy egy kínai márkát itthon értékesíthessek? Elgondolkodtam egy jiayu, vagy thl shop csinálásán.
-
diegho
nagyúr
Elephone P7 mini-t vett már valaki? Kinézetre is egész jó, méretben is még elfogadható, adatai alapján is jó, ára pedig szuper.
-
diegho
nagyúr
válasz
KurtCobain #62637 üzenetére
-
diegho
nagyúr
válasz
KurtCobain #62635 üzenetére
jiayu shop-ot néztem és tényleg nincs, de 120-ért van.
-
diegho
nagyúr
jiayu, vagy lenovo shop nincs még EU-ban?
Ez a G2F elég szimpatikus nekem, főleg, ha a 100$-os árát nézzük, ez áfával és szállítással is 30k-ból meg kellene hogy álljon.
-
diegho
nagyúr
Áfa mindenre van jelenleg, vagy van egy értékhatár ami felett van csak? Már rendeltem telefont kintről, de még a nem vámolós korszakban.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Jelenleg melyik telók számítanak best buynak az olcsó kategóriában nem tepsi méretben? 4 mag, jó gps, minimum qhd 4.3" - 5.5" és 1GB ram ami kellene, mondjuk egy 6582-es procival.
-
diegho
nagyúr
Fizikai home gombos telefonok közül melyik számít most best buy-nak 150$ környékén? Egy W100 szintet kellene hoznia. Kamera lényegtelen. Gyors legyen, ne kelljen sokat szenvedni vele, mire rootolva van, használható gyári rom, szép kijelző (max 5.5"), gyors működés az elvárások.
-
diegho
nagyúr
Nekem W100-am van és minden működik. A kamera gáz képeket csinál, mint általában a kínai telefonoknál, de semmit nem kellett mókolnom. Mióta megvan be van kapcsolva, tegnapelőtt kapcsoltam ki először, mert meg akartam nézni mennyire porosodik (semennyire). Nem tudom milyen mókolást kellett volna csinálnom rajta, de semmit nem csináltam, nem is tervezem, mert minek?
-
diegho
nagyúr
Lumia-ra hajazó modellek vannak már?
-
diegho
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #36742 üzenetére
Hajrá, mert az A660 sokkal jobb vétel.
-
diegho
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #36733 üzenetére
Egy magos, ismeretlen márka ~110$, ennyiért van Lenovo A660, Jiayu G2 stb.
-
diegho
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #36729 üzenetére
Ez egy kalap sz@r ennyiért.
-
diegho
nagyúr
P700i-vel kapcsolatban akinek van tapasztalata írna róla 1-2 dolgot? Sebesség, anyaghasználat, kamera érdekelne. Úgy látom ez a legjobb csajos telefon, nagy akku 4", a Star S9920 és ez közül kellene dönteni.
Etotalk-on néztem a P700i-t, jól értelmezem, hogy ha nem fizetek érte, akkor nincs magyar nyelv, sem google play?
-
diegho
nagyúr
Ha ali ennyire lutri, akkor esetleg valaki tudja hol lehet még Star 9920-at kapni jó áron?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest