Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Rawulf őstag A helyzet az, hogy a Xiaomi és a JiaYu is kis manufaktúraként dolgozik, ahol fix mennyiséget gyártanak le havonta és abból szedik a nagy lét. A Xiaomi M1S telefon sem vált tömegcikké, pedig már egy ideje a piacon van. 
 A JiaYu meg örül a markában, mert a G3 alkatrészei olcsóbbak lettek.
 A belpiacukon az átlag "márketek" is 1200yüan feletti áron hirdetik a G3-at, holott 899yüan a JiaYu webshopjában. Az meg tény, hogy külföldre még rátesznek plusz hasznot.
 Mire lefut a kereslet a G3-ra és elérhető lesz számunkra is, addigra már a négy magos telefonokat fogja itt mindenki nézegetni ugyanabban az árban, mivel a nagyobb gyártók, mint a Star és Bluebo a sok kicsi sokra megy irányba ment.
- 

Rawulf őstag válasz  sasa311

üzenetére sasa311

üzenetéreMemória kártya nélkül is szívatni fog az Artisjus rablóbanda: 
 http://prohardver.hu/tema/kinai_mobil/hsz_854-854.html
 Az a szép ebben, hogy ha más EU országból jön a cucc, akkor is pattoghatnak.
- 

Rawulf őstag Nos... Nem csodálom, hogy egyre több kereskedő dönt úgy, hogy nem árul közvetlen ügyfeleknek semmit se.  
- 

Rawulf őstag válasz  osztraksajt

üzenetére osztraksajt

üzenetéreAzért még így is lehet, hogy annyira jönne ki a JiaYu G3, mint a MyAudio 5.  
- 

üzenetére osztraksajt

üzenetéreVicces... Saconométerrel hasra ütve is kb. 15.000,- Ft így egy alap mtk6577 telefon járulék és szállítási díja kapásból. 
- 

üzenetére osztraksajt

üzenetéreIgen. Néztem, hogy a többi IT cuccra 50ft/kg, míg a telefonra 500ft/kg a "dobozdíj". Elképesztő ez az állami kopasztás.  
- 

Rawulf őstag Marha jó... ArtisJus 3200 + áfát akar egy 4-8GB közötti memóriával szerelt telefonért. 
 Egy Xiaomi Mi2-nél ez 5600 + áfa. 
 Na ezért drága itthon minden.
 Adjuk csak szépen össze : szállítás + áfa (szállításra is) + dobozdíj és még artisjus is.
 Így próbáljon az ember hivatalosan bármit is? 
- 

Rawulf őstag fi:zi'k:  tuxihome: Ne is értsd félre!  
- 

Rawulf őstag válasz  MotorBoy79

üzenetére MotorBoy79

üzenetéreTürelem. Folynak még a tárgyalások, de már haladok.  
 Shenzhen-ben vasárnap még paulaner brauhaus sörfesztivál is volt, ezért a barátomat nem akartam nagyon zaklatni, mert tegnap még a levegővétel is fájt neki. 
 Holnap még fut egy kört a lerakatoknál, de valami megoldást találni fogok az importra, mivel a tabletekre is sikerült.
- 

Rawulf őstag tmallbox-nál zaklassátok Justint jövő héten, mert lehet, hogy lesz G3-ja. 
- 

Rawulf őstag ztibor és pmikloska: Türelem telefont terem. Kínai barátom még Vasárnap este is bulizott, ezért pihennie kell. 
 Elméletileg 2-3 nap múlva minden infó meglesz.
 Holnap még utánanézem, hogy milyen vám és egyéb jogszabályok vannak, nehogy valami gebasz legyen.
 Elméletileg úgy kell importálnom ezeket, mint a tableteket, csak más besorolásban vannak (ugyanúgy 0% vám, 27% áfa és "doboz-díj").
 Nem véletlen nem foglalkozom már a többi kínaival, mert így legalább a saját telefonomnak is saját magam intézhetem a gariját nyugodtan.
- 

Rawulf őstag Még tárgyalom a kínai kapcsolatommal, de nagyon úgy tűnik, hogy például a JiaYu és a Xiaomi is csak limitált mennyiségben gyártja a készülékeit. 
 Ha megnézitek, akkor a Gizchina.com ismét késésről és csúszásról beszél.Amennyiben jól értelmeztem kínai barátom által mondottak alapján a helyzetet, akkor a JiaYu úgy működik, hogy legyárt egy kisebb mennyiséget, aztán kinyitja a webshop-ját és miután az utolsó darab is elfogyott, le is zárja. 
 Október 10-én kiszórta az aktuális mennyiségét, aztán "Viszlát".
 Ez a legközelebbi alkalommal is így lesz. Örülhetek, ha magamnak szerzem egy G3-at. Holnap még egyeztetem a csávóval, mert ma nem sokat tudtam vele beszélni, mert a kínai ünnep miatt fáj a feje még.  
 Kaptam még érdekes infókat, de nem akarok senkit se felcsigázni vele előre, amíg nem tisztáztam és nem tudok biztosat mondani. 
 A héten mindenre fény derül ez ügyben és akkor jelzem itt a fórumban mindenkinek, akit érdekelhet.
 Addig is további türelmet kérnék.
- 

Rawulf őstag tuxihome: Egész nap elérhetetlenek voltak. Üzeneteimre nem válaszoltak. Én magamban már eltemettem őket. ztibor: Mivel Október 20. körül lenne a következő tablet pc import szállítás, ezért én jövő hét elején le akarom zavarni ez ügyben a tárgyalást. Ha ez a dolog működik, akkor a G3 telefonomat sem maszek intézem, hanem inkább a munkahelyemen keresztül. 
 Mivel kínaiak holnap is güriznek, ezért az ottani szitut remélem holnap nagyrészt körüljárom ez ügyben. - Őszinte legyek, azért feltettem a kérdést magamban, hogy hiányzik ez a bürokrácia nekem? Ahelyett, hogy intéznék magamnak egyet és lapulnék a fű alatt. 
- 

Rawulf őstag válasz  smilecat

üzenetére smilecat

üzenetéreVettem a lapot részedről. Biztosíthatlak, hogy szólok, ha működik a dolog. Hülye magyar posta az egyik tabletnek rögtön benyomta a kijelzőjét, mikor a bevételezés és csomagolás után elküldtük. Valami irdatlan nehéz cuccot tettek a dobozra, oszt behajlott a doboz és az érintőképernyőnek annyi. A vicc az, hogy a tablet burkolatának meg sem kottyant az egész és az üveg sem sérült meg.  
 Kínai emberem tud alkatrészt is küldeni viszont. Remélem telefonnál is működik ez majd. Mármint nem a Magyar belföldi postára gondolok. 
- 

Rawulf őstag válasz  smilecat

üzenetére smilecat

üzenetéreCsak kíváncsi voltam, hogy érdekel-e valakit, erre már mindenki árakat akar tőlem.  Remélem jól mondom és nem hagytam ki valamit: 
 A folyamat úgy nézne ki, hogy a gyárból elmegy a cucc a nagykerbe, ott a szervizes ember leellenőrzi, hogy a termék okés, rendben van-e. Kínai nagyker rátesz pici hasznot, aztán DHL-nek leadja a naaagy dobozban.
 DHL elhozza a rendelt tabletekkel együtt, ami kell.
 1kg esetén kb. 30dollár a DHL maximum, ahogy nézem. Havonta változtatja a Hong Kongi DHL az árakat, ezért pontosabbat nem tudok mondani.
 Az áru 3-8nap alatt megjön. A vám gyors szokott lenni. Áfa átutal és másnapra már izgatottan bonthatom ki a naaaagy dobozt. 
 Papírok lead a könyvelésre, bevételezés leltárba, aztán forintosított beszerzési árra rámegy az áfa és a picike termékdíj.
 Aztán mondjuk olyan 5-10% haszonnal máris lehet kiállítani a magyar számlát és gari papírt.
 Persze ez most nagyon nyersen lett felvázolva.
 Nekem inkább a belföldi tovább-szállítással van gondom, bár Budapest és Szeged megoldható lenne személyes átadással.
 Ha azt nézem, hogy a MyAudio 5-öt 60ezer körül árulják, akkor...
- 

üzenetére osztraksajt

üzenetéreNem csinálok belőle titkot. 
 0% vám, 27% áfa és még egy picike környezetvédelmi (doboz) díj menne a telefonra.
 Viszont magyar számlával és magyar garival lehetne megvenni.
 Nekem mondjuk mindegy, mert én privátban is meg tudom venni magamnak a telefont, de ha már 10 embert érdekelne a dolog, akkor rajtam nem múlik.
 Mégiscsak olcsóbb a DHL posta, ha a nagy dobozba a tabletek mellé lenne csomizva a telefon, hisz úgyis kilóra kell fizetni a szállítást.
 Nagy tételnél pedig a DHL is olcsóbb.
- 

Rawulf őstag válasz  Sanyesz.

üzenetére Sanyesz.

üzenetéreAzt mondta, hogy ha komolyan érdekel a G3, akkor megnézi, hogy van-e számomra még belőle.  
 A négymagosak ára úgyis lemegy év elejére, aztán G3-at meg akármikor el tudnám adni másnak.Tuxihome : Meglátjuk. Szerintem nem olyan bonyolult az, hogy az óriás dobozba telefon is legyen becsusszanva a tabletek mellé. Legfeljebb a vámosok megnézik, hogy mi az, mivel a számlán rajta lesz. 
 Ahogy hallottam, a tableteket is csak azért bontották ki, mert kíváncsiak voltak rá.
 Azért mókás dolog, hogy Kínában a számlákat egyszerű excel táblázatban készítik. 
- 

Rawulf őstag válasz  chinaminman

üzenetére chinaminman

üzenetéreRemélem nem a forrásomra érted.  
- 

Rawulf őstag válasz  Sz.Tamás

üzenetére Sz.Tamás

üzenetéreFőnökömmel még nem beszéltem, de a kínai haverral már igen és pozitív. 
 Azt mondja, hogy ő nagyker és nem kisker, ezért közvetlen ügyfeleknek már nem szeretne egyesével forgalmazni, viszont ha a főnököm benne van a buliban, akkor szállítana telefonokat is.
 Mivel hozzá lehetne csapni a tábla gépekhez a dobozba a telefonokat is, ezért látok rá esélyt, hogy működne a dolog.
 Természetesen áfa lenne rajta, de magyar gari és magyar számla is járna hozzá.
 Ez csak ötlet. Jövő héten meglátjuk mit mond a főnököm erre.
- 

Rawulf őstag válasz  cappa72

üzenetére cappa72

üzenetéreLátom nagy a szívás a kínai cégekkel. Hootablet is csak ígérgeti nekem a képeket, aztán kép helyett ígérgeti a videót és egyre ritkábban lehet elérni őket a neten. 
 Isten a tanúm, hogy nyitott voltam eddig az etotalk-tól kezdve mindenki felé, de...
 Kb. most lett tele a tököm a várakozással és azt hiszem a jól bevált kínai barátomon keresztül szerzem be a telefont (is).
 Jövő héten beszélek főnökömmel és a kínai haverommal is, hogy mi lenne, hogy ha telefonokat is importálnánk, ha már tábla pc-ket amúgy is havonta hozunk nagy mennyiségben.
 Ha van igény rá. Ha nem akkor csak magamnak rendelek és részemről ennyi.
- 

Rawulf őstag válasz  Sir Csimbók

üzenetére Sir Csimbók

üzenetéreAz ünnep miatt 8-áig ott porosodott egy raktárban... 1-2 napot még bírj ki, mert ha elindítják a csomagod, az is 1-2 nap késéssel kerül a rendszerbe. Én hétvégéig nem idegeskednék e miatt. 
 Ráadásul az ilyen nagy kínai ünnepek után 2-3 hét, mire a szokásos mederbe kerül minden folyamat. Arról nem beszélve, hogy az ottani vámosok még így is gyorsabbak a hazaiaknál.
 Azt se felejtsd el, hogy ha akkumulátort tartalmaz a cuccod, akkor a kínai vámosok ráülhetnek egy hétig is.
- 

Rawulf őstag válasz  Mathiax Rex

üzenetére Mathiax Rex

üzenetéreBocs, hogy belekavarom a gondolatmenetedbe, de nem csak memória a különbség annál a 27dollárnál (pl. kijelző is más). 
- 

Rawulf őstag ztibor : Erre gondolsz? 
 http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14625-mtk6577-jiayu-g3.htmlEgyébként holnapra várok információ "csomagot" és képeket húéktól.  
- 

Rawulf őstag Paypal jelenleg az Unicredit-et szereti idehaza, mivel rajtuk keresztül folyik a lovetta. 
- 

Rawulf őstag Ha belegondoltok, akkor a legolcsóbb reklám az, ha haszon nélkül, vagy minimális vesztességgel árulsz valamit. 
 Nem akarom magyar elektronikai láncokat példának hozni, de azért én még emlékszem arra, amikor az emberek taposták egymást a bagatel áron reklámozott porszívóért egy bizonyos áruház megnyitásakor.
 Ha hosszú távon minimális haszonkulccsal akarnak forgalmazni, akkor nagyon sokat kell eladni, ahhoz pedig ez a legjobb reklám.
 Mikor megkérdeztem Alex, azaz Fuyong nevű ismerősömet erről a cégről, akkor azt mondta, hogy vagy átverés, vagy reklám.
 Induljunk ki abból, hogy minden telefonon buknak egy picit és van egy keretük erre az akcióra.
 Ez esetben amíg ez a keret el nem fogy, addig csinálják. Wang válasza a kérdésemre, hogy meddig lesznek ezek a diszkont árak, ezt valószínűsíti a számomra.
 Ha pedig lesz egy nagy vásárlókörük, akkor minimális haszonnal rengeteg telefont tudnak majd eladni.
 Egyébként Wang Állítása szerint 7 fő alkalmazottja van ennek a cégnek.
 Minél több cég jelenik meg Kínából az interneten, annál kisebb haszonnal lesznek kénytelenek forgalmazni.
 Emlékszem arra, amikor még idehaza egy számítógépen 40% haszna volt egy kiskernek, most meg 5-6%-okért güriznek.
 Nézzétek csak meg a yüan árakat. Jól látható, hogy eddig az volt a jellemző, hogy külföldre drágábban árulták a kínaiak a cuccaikat, mint a belföldjükre.
- 

Rawulf őstag Hootablet-ék holnapra ígértek képeket a cégükről és dolgozóikról.  
- 

Rawulf őstag ztibor: Nem. Az autóm műszakiztatása után nem maradt elég pénzem telefonra. 
 Amennyiben a Hootablet.com bevállik a népnek, akkor én is ott rendelem majd. Vagy G3-at vagy Mi2-őt.Paypal-ra nekem is van egy sztorim. Egy jenki k*cs*g át akart verni. Hangkártya helyett egy Nicorette dobozt küldött. A Paypal saját költségén visszafizette nekem a hangkártya árát, azaz nem fügött attól, hogy a kereskedő számláján volt-e visszahívható pénz. 
- 

Rawulf őstag válasz  chinaminman

üzenetére chinaminman

üzenetérePróbaképpen én is beszéltem velük. Nemzeti ünnep ide vagy oda, de ettől a Hootablet-től elérhető Mr. Wang. 
 Kérdezgettem mindenfélét, hátha belezavarodik, de eléggé meggyőző beszélgetést folytattam le vele.
 Kíváncsian várom, hogy a próbarendeléseitek hogyan bonyolódnak le. 
- 

Rawulf őstag válasz  hungobungo

üzenetére hungobungo

üzenetéreA cikkben bizony benne van, hogy első körben a "puncsosak" kapnak belőle, aztán kielégítik a rengeteg előrendelést. 
 Talán harmadik körben jut belőle nekünk is, de mivel a belső piac az elsődleges, ezért az idei év necces lesz.
 Vannak webshopok, akik kiemelt partnerként kapnak belőle idén, de pár nap alatt elkapkodják majd az emberek, ezért ha valaki azt látja, hogy 'in stock', akkor nem sok ideje lesz gondolkodni.
- 

Rawulf őstag eto-nak fekete van még készleten, viszont meg kell várnom a következő hónapot, mert nagyon leamortizáltam a kasszámat 
- 

- 

Rawulf őstag Még alszom rá egyet, de úgy tűnik, hogy Newman N1 telefont veszek, ha érdekel valakit. 
 etotalk-nál spéci moddolt rom-ot tesznek rá és akciós bevezető HOT áron adják.etotalk-nál csak 3 napos szabin lesznek jövő héten, azaz Hétfő-Kedd-Szerda zárva, de a többi napon vannak. 
- 

Rawulf őstag Szeptember 30-tól Október 7-ig Nagy Nemzeti Nap ünnep lesz Kínában, szóval aki eddig nem rendelt onnan semmit, az Október 8-ig már ne is tegye. 
 Természetesen a Zopo olasz részlegét ez nem érinti.
- 

Rawulf őstag Kínában már kapható az iphone6:   
- 

Rawulf őstag 
- 

Rawulf őstag No igen és van olyan cég is, aki szürke import-ol... Van egy-két ember még itt a ph!-n is, akinek a mai napig nem tudtam elmagyarázni, hogy hiába nézi a jüan árakat a különböző kínai (külföldre nem szállító, angolul nem beszélő) webshop-okban. 
 Konkrét eset: Segítettem egy Tempotec kínai hangkártya beszerzésben. Más is megkérdezte tőlem, hogy mennyi lenne, aztán elkezdett engem spam-olni mindenféle noname kínai oldalakkal... hogy hülye vagyok, hisz csak "ennyi meg annyi" jüan-ért is meg lehet venni. 
- 

Rawulf őstag Mit csodálkoztok? Egész Kínában tüntetések vannak Japán ellen... és kezd átmenni a nagy állami komcsi párt elleni tiltakozásba (is). 
- 

Rawulf őstag válasz  hungobungo

üzenetére hungobungo

üzenetéreNekem egy akkumulátor 6 hét volt.  
- 

Rawulf őstag Állítólag tegnap este óta elkezdte a YiaJu szállítani a G3-akat. 
 Még más helyről is várok ez ügyben megerősítést.
 Ha igaz a hír, akkor hamarosan rendelni fogok. 
- 

Rawulf őstag válasz  pecsivsk

üzenetére pecsivsk

üzenetéreHa csak azt szeretnéd látni, akkor pl. nekem jön a szolgáltatótól ilyenkor egy sms, hogy ki próbált meg elérni... Természetesen a hangposta szolgáltatást letiltottam a szolgáltatóval. 
 Egyébként meg a normális emberek újra próbálkoznak, ha a "hívott szám pillanatnyilag nem elérhető".
- 

Rawulf őstag Nyelvismeret nélkül nincs megbízható, külföldi webshop. 
 Aki magyarul tud csak, az könnyen lyukra futhat...
- 

Rawulf őstag Ha veszi valaki a fáradtságot és visszakeresi, akkor én annó már írtam a pandawill-ről. 
 Az ügyfélszolgálatuk csapnivaló. 3 emberükkel is beszéltem online és nem elég, hogy angolul alig tudnak, még össze-vissza is beszélnek. Több e-mail címüket is megadták, de egyik levelemre se válaszoltak a mai napig sem, csak ígérgettek.
 Tipikusan az a cég, aki abból él, hogy baromi sokan ismerjék a webshopjukat.
 A rengeteg érdeklődőből, jó sok rendelés befusson naponta.
 Aztán abból 70% olyat rendel, ami valóban is van, míg a maradék 30% a járulékos veszteség, akinek gond nélkül visszapengetik a pénzt, ha sokat ugrál.
 Olyan szinten nem foglalkoznak az ügyfelekkel külön-külön, hogy nem is tőlük rendeltem nagy mennyiségben tábla-számítógépeket, mivel csesztek árajánlatot küldeni.
 A normális kínai kereskedő szerintem megmondja, hogy valóban van-e készleten neki az, amit hirdet, illetve ismeri azt a mondatot, hogy "azt nem ajánlom megvételre, inkább ezt ... válaszd".
- 

Rawulf őstag Pár érdekesség. JiaYu G3 : Ha jól veséztem ki a kutyafuttában átolvasással, akkor a Jiayu a kínai állam Hírközlési hatóságától még mindig nem kapta meg az engedélyt a telefon piacra dobásához. 
 A JiaYu is szeretné már a végleges G3 forgalmazását végre elkezdeni, ezért felküldött Pekingbe egy delegációt, hogy utánanézzenek, hogy mi a repedt here van már.
 http://www.gizchina.com/2012/09/14/jiayu-are-headed-to-beijing-to-chase-up-jiayu-g3-network-license/Zopo ZP900 : Beszéltem a Zopo-val, hogy tényleg Gorilla Glass kijelzős-e a telefon. Azt mondták, hogy igen. Arra s kérdésemre viszont nem válaszoltak, hogy ezt miért nem jelzik a honlapjukon a telefon leírásánál. Természetesen a honlapjuk Q&A részében is feltették már nekik a "milyen az üveglap" kérdést, illetve youtube-on is. Fura... 
 http://www.gizchina.com/2012/09/14/the-zopo-zp900-leader-winner-is/
 Valaki beszéljen már le engem erről a telefonról, különben rendelek egyet. 
- 

Rawulf őstag Vannak olyan kínai cégek, amik évente megszüntetik magukat, aztán más néven és máshol újra nyitnak, stb... jobb cégeknél oda van írva, hogy mióta léteznek. "Founded from 2005" például. 
- 

Rawulf őstag Justin azt mondja, hogy ő rootolni tudja a telefont, ha kérik tőle. 
 Rendelt már valaki ZP900-at?
- 

Rawulf őstag Amokbuy-nak kb. 100db Zopo ZP900 telefonja van raktáron, ha valakit érdekel. 
- 

Rawulf őstag Ha a ZP900-on valóban gorilla glass lenne, akkor az is egy szimpatikus telefon. 
- 

Rawulf őstag Teljesen privát úton paypal-lal 315 dollár lenne a telefon, de ez nem tartalmazza a postaköltséget (na meg ugye a 27%-ot sem, amit állambácsi kérne). 
 Közvetlen a Xiaomi-tól lehetetlen jelenleg megvenni. Az is csoda, hogy egyáltalán tudnék ilyet venni harmadkézből, pult alól. (Ha én lennék az a kereskedő, akinek ilyen van a pult alatt, én is drágán adnám.)
 Ahogy nézem, ez a harmadkezes ár sem rossz, ha azt nézem, hogy haver kínai intézné nekem annyiért és a 315-ben már a paypal 6%-os haszna is benne van.
 Ha nagyon nem találom mást, akkor mint írtam is, ez lesz és lemondok a dual sim-ről, mivel van rá esély, hogy karácsony előtt más, komoly telefon nem lesz elérhető.
 Mondjuk ha van a pult alatt még pár darab és többedmagammal együtt rendelném meg, akkor lehet, hogy a postaköltséget le tudnám alkudni még.
- 

Rawulf őstag Ha ez így megy karácsonyig, akkor az lesz a vége, hogy veszek egy Xiaomi M1S telefont és egy darabig hanyagolom ezt a témát.  
- 

Rawulf őstag Nem tudnak eleget gyártani. A válság miatt (és a vasérc kitermelésnél is megfigyelhető klasszikus kapitalista-túltermelés szindróma miatt) gondolom nem mernek árat emelni, pedig 50 dolcsi plusz összeget simán rányomhatnának ezekre az újdonságokra és akkor is elfogynának. 
 Elég megnézni pl. a TSMC-t... gyártják mindenki számára a kért chipeket, de mint gyár abban érdekeltek, hogy 100% legyen a kihasználtság. Még az Apple sem elég tökös legény ahhoz, hogy megkérje a TSMC-t, hogy húzzanak fel nekik egy külön gyárat (holott a TSMC vállalna ilyet, csak éppen senki sem mer ebbe belevágni, még tán az Apple sem, ami hihetetlennek tűnik).
- 

Rawulf őstag Mint tudjátok én is nézelődöm telefon ügyben magamnak, csak unortodox úton.  
 Félretéve a hülye poént, kérdezősködöm folyamatosan.
 A helyzet az, hogy az igazán jó telefonokhoz jelenleg szinte lehetetlen hozzájutni.
 Bár nem dual sim-es, de a példa kedvéért:
 Xiaomi M1S telefonra 5 percenként 10.000 rendelést adnak le.
 Természetesen meg is bicsaklott a rendszer, mert ez neki felért egy dos támadással.
 Alex barátom ígérte, hogy utánanéz a lehetőségeknek.
 Ha találtam valami számomra érdekeset, akkor természetesen jelezni fogom itt a topikban.
- 

Rawulf őstag Jó lenne, ha olyan webshopokat linkelgetnétek csak be, ami mögött áll valamilyen személyes információtok is. Leírtam világosan, hogy mi az utolsó információm, amit kaptam a G3-ról, nem csupán linkelgetem. 
- 

Rawulf őstag JiaYu G3-mal kapcsolatban az alábbi infókat tudom adni néktek. Ezen a linken írják, hogy első körben baromi nehéz lesz hozzájutni, bár hivatalosan elkezdték már a forgalmazását: -> http://shop.ejiayu.com/?article-44.html Egyébként íme a hivatalos webshop-ja: 
 http://shop.ejiayu.com/Én továbbra is azt javaslom mindenkinek, hogy ha tud várni, akkor ne kapkodja el a vásárlást. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest