Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok
egy kis segítség kellene
ATAB5 quad telefonról van szó, illetve mobilnetről. telenor és voda kártyákkal, a SIM1-ben a telenor, alapból azt használom. Azonban mindkettőnél előfordul, hogy megszakad a kapcsolat, régi Desirével ilyen nem nagyon volt.
Mi lehet az oka neki? Beállítás vagy mi?
-
törölt tag
Sziasztok
Ma vettem egy Atab5 Quad telefont, egyenlőre tetszik, bár a 3,7" után elég nagy.
Mondjuk az Antutu 12800-at elég karcsúnak érzem. -
törölt tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
így van
nekem is ott a kocsiban a BT vevő és soha nem kínlódok azzal, hogy keresgéljen a telefon, (egyébként is eléggé le van árnyékolva az üveg állítólag) szexeljenek egyet és kb. hidegen is max fél perc mire egymásra találnak. -
törölt tag
1: Már annyiszor kérték, hogy NE copy+paste mások hozzászólását a tiéd alá...
ott a link, amire válaszolsz, akit érdekel, majd megnézi..
kivéve, ha egyszerre több embernek válaszolsz, de akkor meg így az értelmes: (csak példa)#2367 Ide jön a válaszod
No, direkt a Te kedvedért leszedtem egy GPS teszt appot. Felraktam, indítottam, helymeghatározással és GPS bekapcsolással. Működik persze és a bal felső sarokban ott a kis karika, benne a másik kis karika (általános gps ikon), de a kedvedért ezt megtettem ezek nélkül is és lám csodát, akkor is elindult az app
De tényleg az a megoldás, ha eladod a telefonod, mondod természetesen a vevődnek, hogy ez egy szar, és soha nem fog menni a gps rajta, aztán veszel egy másikat, de ha lehetséges, ne dual sim telefont vegyél

-
törölt tag
De barátom

Te azt állítottad, hogy ÖSSZES szar...
Ehhez képest....
No mindegy, szerintem nem kéne olyat állítani, ami nem igaz. Ennyi.
Vegyél hozzá BT vevőt és már megy is
Na, részemről ennyi, mert az állításod cáfolva több soron.
A másik: kéretik nem hozzászólást gyűjteni és használni a szerkesztés gombot!!
Ez nem GPS függő dolog talán -
törölt tag
Ajjaj, kezd ciki lenni a dolog

Ez már kettő.
Te próbáltad pl. bekapcsolni a GPS vevőt? Néha csodákra képes ez a kicsiny mozdulat.Bár ha belegondolok, hogy a Blade I-es gépem, ami nem MTK chipesetes, alig talál hódat, annyira, hogy BT vevővel oldom meg, akkor mi van? Lehet a qualcomm minden chipsetes telefonja szar GPS vevős?
-
törölt tag
Érdekes...
Tehát akkor az állításod szerint az ÖSSZES MTK chipset telefon GPS-e része szar?
Mit teszel, ha kiderül, hogy legalább 1db jó? Arra már gondolni sem merek, ha netán 2db jót tudnak neked is mutatni...
Aztán lehet keresgélni
Azt ugye csak halkan jegyzem meg, hogy 5 percen belül: SZERKESZTÉS használata

-
törölt tag
sziasztok
Gondolkodom a dual sim-es készüléken, de ahogy látom, ezeknél az egyik SIM az micro foglalat.
Van esetleg olyan is, aminél mind a kettő normál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Szemüveges topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest