- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Aktív témák
-
M3xx
tag
Sziasztok!
GO SMS Pro-ban hogyan lehet elérni, hogy ott legyenek a kontaktok mellett a képeik, ahogyan a telefonkönyvben is van?
-
M3xx
tag
Jelentem vagy én rontottam el nagyon valamit, de hogy ez a MyBackup az ég világon semmit nem mentett le az apk-kon kívül... pedig be volt állítva... Se alkalmazások adatait, semmit.
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés:
MyBackup-al (rootolt telefon) alkalmazások,adatok mentése majd Gyári beállítások visszaállítása után tökéletesen visszahozható minden fontos adat? Illetve root jog megmarad? -
M3xx
tag
Sziasztok!
Aki használja, lg camera nem exponál alul nektek? A gyári kamera alkalmazással (Galaxy S Plus) nekem ez a gondom, Camera 360 jól exponál, most kipróbáltam lg-t, ez is sötét képeket produkál... látszólag.
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Egyszer már talán felvetettem a kérdést, de még azóta sem derült ki a választ számomra.
Szóval:
A már egyszer telepített, majd eltávolított alkalmazásokat még mindig tárolja valahol a rendszer, gondolom .apk-k formájában. Ez abból is kiderül, hogy playen van telepített és összes alkalmazások fül, utóbbiban a már használt alkalmazásokat újra letöltés nélkül lehet szimplán telepíteni. Nem mintha sokat foglalna, de engem baromira idegesít. Tudja valaki hol tárolja ezeket a rendszer? (Rootolt Galaxy S plus) -
M3xx
tag
válasz
atillaahun #41244 üzenetére
Utolsó off:
Elbeszélünk egymás mellett, én sem részletfizetésről beszélek, hanem arról, ha valaki így is úgy is 15-20ezres számlákat generál (márpedig fog), akkor mindegy, ha aláír hűséget egy nagyobb díjcsomagra, így odaadják egy összegben piti áron a készüléket. Saját esetemet tudom mondani, Tnél 100ezres S plus Mozaik L csomgaban, aminek havidíja 11e ft, amit lebeszélsz, ideadták 7e ft-ért pontok beszámításával egy összegben, nincs plusz részlet. Ez szerintem azért nem rossz üzlet. Se nekik se nekem...
-
M3xx
tag
válasz
atillaahun #41146 üzenetére
Na én meg így nem vennék sose, az első karcot én akarom rárakni!
Telefont venni csak fillérekért, hűségidőre... Kötbértől miért kellene félni, ha egyszer akarod fizetni amit telefonálsz...
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy a már egyszer telepített, de aztán törölt alkalmazásokat még tárolja valahol az android rendszer, gondolom az apk telepítőt, na hol van ez a hely?
Egyébként rootolt Galaxy S Plus-ról van szó. Nem mintha rengeteg helyet foglalna, de engem zavar az ilyesmi összeszedetlenség.
Másik kérdés: melyik kamera appot ajánlanátok leginkább? Én Camera 360-at használom, ezzel a legnagyobb gondom, hogy nem tud Videóra váltani.Válaszokat előre is köszi!
Üdv!
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LED világítás a lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest