- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Aktív témák
-
aleister
veterán
Ezzel kezdtem. Sajnos sem a widgetek között, sem az alkalmazások között nincs. A beállításokon belül is végimentem az alkalmazásokon, de sehol sem találtam.
A teló/market-en (tán google play) telepített 2 cumó rögtön elérhető volt. Ez nem.
Adamis
Sehol nem találtam rá vonatkozóan semmit így el sem tudom távolítani.dokee78
Azóta nem foglalkoztam vele, most böngészőben visszatöltöttem az előzmények alapján, és ismét install van. Ki érti ezt?
Végrehajtottam mindent újból. Most ismét installed a státusza, Ugyanúgy nincs ott a widgetek között: SSzerintem leszedem pc-re, áthákolom a telóra, és onnét próbálom majd telepíteni. Csak még nem tudom hogyan.
-
aleister
veterán
Ronyn, dokee78
Köszi a válaszokat!
Próbáltam az aCurrency-t telepíteni böngészőn keresztül, de nem sikerült. Google play fiókomba beléptem, telepítettem, megjelent, hogy kompatibilis a cumó a telóval. Az eddigi install helyett installed jelenik meg a böngészőnél, ám az alkalmazásaim között a telón nem találom.
Bármi ötlet? -
aleister
veterán
Sziasztok!
Előre leszögezném, hogy ehhez az egész okostelefon témához tök hülye vagyok. 1 napja cserélték le a cégesem egy Voda Smart 858-ra. Tisztában vagyok vele, hogy ez a low end ebben a kategóriában.
Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban.1. Az alkalmazás és a widget között van valami különbség? Úgy vettem észre, hogy ez utóbbinál van 'liveview', azaz indítás nélkül is szolgáltta bizonyos infókat.
2. Neten keresve találtam olyan widgeteket, amik a telón lévő market alkalmazásban nem szerepeltek. Feltételezem pc-re való letöltéssel, telefonra átmásolással ezek telepíthetőek?
3. Android 2.2 alá tudtok esetleg ingyenes valuta árfolyam widgetet?Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTIC FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest