Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
aleister
veterán
Ezzel kezdtem. Sajnos sem a widgetek között, sem az alkalmazások között nincs. A beállításokon belül is végimentem az alkalmazásokon, de sehol sem találtam.
A teló/market-en (tán google play) telepített 2 cumó rögtön elérhető volt. Ez nem.

Adamis
Sehol nem találtam rá vonatkozóan semmit így el sem tudom távolítani.dokee78
Azóta nem foglalkoztam vele, most böngészőben visszatöltöttem az előzmények alapján, és ismét install van. Ki érti ezt?
Végrehajtottam mindent újból. Most ismét installed a státusza, Ugyanúgy nincs ott a widgetek között: SSzerintem leszedem pc-re, áthákolom a telóra, és onnét próbálom majd telepíteni. Csak még nem tudom hogyan.

-
aleister
veterán
Ronyn, dokee78
Köszi a válaszokat!
Próbáltam az aCurrency-t telepíteni böngészőn keresztül, de nem sikerült. Google play fiókomba beléptem, telepítettem, megjelent, hogy kompatibilis a cumó a telóval. Az eddigi install helyett installed jelenik meg a böngészőnél, ám az alkalmazásaim között a telón nem találom.
Bármi ötlet? -
aleister
veterán
Sziasztok!
Előre leszögezném, hogy ehhez az egész okostelefon témához tök hülye vagyok. 1 napja cserélték le a cégesem egy Voda Smart 858-ra. Tisztában vagyok vele, hogy ez a low end ebben a kategóriában.
Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban.1. Az alkalmazás és a widget között van valami különbség? Úgy vettem észre, hogy ez utóbbinál van 'liveview', azaz indítás nélkül is szolgáltta bizonyos infókat.
2. Neten keresve találtam olyan widgeteket, amik a telón lévő market alkalmazásban nem szerepeltek. Feltételezem pc-re való letöltéssel, telefonra átmásolással ezek telepíthetőek?
3. Android 2.2 alá tudtok esetleg ingyenes valuta árfolyam widgetet?Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Villanyszerelés
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Asus ROG Flow X13 Ryzen 9 6900HS 16 GB DDR5 6400 1 TB SSD RTX 3050 Ti 1920 1200 120Hz
- Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- Lian li od11 mini + radiator bracket
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD IPS Újszerű 2 ciklus Gari 2028.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó 2db Pixel 7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest