- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Aktív témák
-
embe
nagyúr
Telepítésnél írta ki, hogy a gingerbread, vagy az újabb változatoknál a hívás elutasítás nem működik. Te nem a némítással kevered? Tehát bejövő hívást nem utasít el, csak némán jelzi, mert most ez történik.
Én olyanra gondolok:
- ami kezel black illetve white listákat
- ha valami black listán van akkor az lenne a jó, ha a hívó félnek azt jelezné, hogy nem vagyok elérhető, vagy pl. foglaltat. De semmiképpen ne azt hallja, hogy kicsörög csak én nem veszem fel, mert ha a hívásjelzést lenémítja nekem, akkor ez történik. Így nem kell esetleg utólag magyarázkodnom, hogy miért nem fogadom a hívást - mondhatom azt le volt merülve a teló stb.Jim74 - köszi kipróbálok minden ajánlatot. Most megyek melózni, holnap lesz a napja.
-
embe
nagyúr
Hali!
Valakinek van tippje egy jó hívásszűrő progra? Ami bevált, van benne fehér és fekete lista is. Amit eddig használtam nem igazán vált be,,,,, Ne a kereső eredményeit linkeld be, hanem a tapasztalatod alapján válaszolj!
Köszi! -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami jó kis hívásszűrő progit? Lehetőleg magyar nyelvűt. Olyat amiben be lehet állítani, hogy például csak bizonyos csoport vagy számok bejövő hívásait engedélyezze csak.
Köszi előre is!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest