- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
csaba17
senior tag
tudtok ajánlani olyan programot amiben be lehet állítani hogy elnyújtsa a fényképezési időt, az expoziciót v micsodát hogy pl tudjak villámot fényképezni?
a hdr cam az fentvan de nem találok benne ilyen beállítást v csak nem ismerem fel.
köszi előre is -
csaba17
senior tag
tudok olyan programot ajánlani amivel pl ha elhagynám a telót akk megtudom találni?
most fentvan vmi anti droid theft, ingyenes szal.., és ebben nem vagyok biztos abban hogy ha épp nincs bekapcsolva a mobilnet v nincs fent wifi akk sztem nem találja meg mert egy honlapon tudom megnézni merre van és gondolom oda neten keresztül küldi el az adatokat.
egy hasonló jólenne de tudjam aktiválni pl smsel ill vhogy küldje is el a gps pozicióját. -
csaba17
senior tag
heló mindenki
tudnátok ajánlani vmi olyan programot amivel üzit lehet küldeni neten keresztül és akinek küldöm annak szóljon is a beállított csengőhang(persze ha éppen fentvan mobilneten v wifin), előfizettem mobilnetre és jólenne ha tudnék vmi programmal ingyen üzit küldeni haveroknak.
persze ők is felraknák a programot, nem ingyensms küldőre gondoltam
email-t nem akarok írni, vmi egyszerű program kellene, skpye sem jó mert letépi az akksit ha sokáig fut mobilneten.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Microsoft Office és Office 365 topic
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Metal Gear Solid
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
- HP mini pc Ryzen cpu-val ha kicsit játszanál : )
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest