- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Aktív témák
-
válasz
edward2 #15436 üzenetére
Ugye csak magadból indulsz ki?
Én nem gyűlölködöm, és szerintem az intelligensebb fórumtársaim is csak nevetnek az ilyen jelegű megnyilvánuláson.
"legtöbb iphone user ismerősöm ilyen gyökérnél gyökérebb programokkal szórakoztatja magát és ez a nagy iphone élmény"
Szerintem nem ez az iPhone érzés!
Na, de mindegy ez a te világod, magadnak teremted. -
Psychonaut
veterán
válasz
edward2 #15334 üzenetére
Mire gondolsz? A jelenlegi legujabb a WP7-hez hasonlo dizajnnal rendelkezo Market, ami a 3.0.27 verzioszamot viseli.
-
petipetya
nagyúr
válasz
edward2 #3680 üzenetére
- Az xy fiókodat töltsd le vagy irányítsd át a gmail fiókodba, de ezen már túl vagy.
- A gmail webes felületén állítsd be azt, hogy az xy email címedre érkezett leveleket tegye be az xy címke alá.
- Telón a gmailben menj be az xy címke alá, és nyomj egy választ az ott érkezett leveledre: ekkor feladó címnek nem a gmail-es, hanem az xy fiókod címe lesz megadva.Tesztelve, működik.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- DELL T40 EMC Szerver
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged