- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Aktív témák
-
skyli
senior tag
válasz
hoffman_ #38398 üzenetére
Ezt a progit ismered?
neked való
[Permissions Denied]
Nem tudom milyen romokon működik. Én arra akartam használni, hogy néhány automatikusan induló programot kikapcsoljak amiket amúgy használtam néhaműködött azt hiszem
-
fatal`
titán
válasz
hoffman_ #38400 üzenetére
Itt amúgy szerintem hülyén vannak megcsinálva a jogosultságok, szerintem kellene egy külön a telefonhívásoknál, ami csak azt engedi megnézni, hogy épp van e bejövő hívásod. Mondjuk ezt a jogosultságot szinte az összes játék is használja, csak nem értem miért. Az onPause() akkor is lefut, ha hívásod van, mert elveszi a fókuszt az épp futó apptól. Legalábbis GB alatt, korábbiakat nem tudom, de szerintem ott is így van, legalábbis ez lenne logikus.
-
fatal`
titán
válasz
hoffman_ #38398 üzenetére
- your location - geotagging
- phone calls - ezt a legtöbb esetben nem értem (játékoknál sem, én is fejlesztek, de még semmihez nem kellett ez, aztán majd lehet ,hogy később belefutok), elvileg, bejövő hívásnál menti az állapotát a programnak meg ilyenek, de ehhez elég lenne az onPause()
- gondolom meg lehet osztani a képet meg ilyen baromságok
- log data nem tudom mit takar
Aktív témák
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest