Aktív témák
-
-
Black&White
addikt
válasz
bigrock #9273 üzenetére
Köszi a választ!
A 2.3 droid nálam sajna nem játszik (v845).
Amúgy alapesetben én is elvagyok EQ nélkül, de elég sok liveset-tet hallgatok és ezeknél néha bele kell piszkálni a hangzásba.
Na mindegy, várok, addig meg marad a Meridian.Esetleg olyan névjegyzék, ami a gmail-ben megadott becenevet (ha van) írja ki hívásnál?
-
gubacsino
aktív tag
válasz
bigrock #9273 üzenetére
Valaki írta itt, hogy a legjobb a "flat" beállítás. Elsőre én is csak pislogtam. Aztán tettem egy próbát pár lejátszóval. Jó fülessel, nem proton méretűre tömörített MP3nál van igazság a dologban. Korábban egy jó öreg CX 300al, most egy AKG 340 -el használom a telomat. Igyekszem a 320 kB/s vagy .flac kiterjesztésű zenéket hallgatni.
Igen, a jó füleseknél még a bass-re sem kell rárakni. (nekem!) És igen, ha állítok bármit is az EQn, valahogy most már "műanyag" lesz tőle a zene.
Tehát az én receptem zenéreNem rongyá tömörített MP3 + PowerAMP + jó IEM füles (min. cx300) És pl. a Metron (hangos közegben) is élmény lesz a zene hallgatás.
Aktív témák
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Cyberpunk 2077
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- weiss: Pant* rant
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest