- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
Aktív témák
-
DonMedve
addikt
válasz
Luissimo #7951 üzenetére
Sajnos ez már a legtöbb topikba ez megy.Jó aláírom ha egy témáról,100-200hsz-en belül volt szó,ne legyen lusta végigolvasni,vagy esetleg egy próbálkozást megér a kereső is,de amikor van 20-30-40K hsz,hadd ne nyálazzam át az összeset.
Én is az utolsó 200-at szoktam átnézni,meg kereső,ha nem lelek választ megkérdem.De volt,hogy így is leugattak.Pedig valaha nem ilyen volt ez a fórum.
-
aggleány
addikt
válasz
Luissimo #7951 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy egy fórum azért van, hogy információk cseréljenek gazdát. Ha valaki nem akar vagy nem tud válaszolni egy feltett kérdésre, ne tegye, de a másik lekezelő kioktatását nem kellene erőltetni. Természetesen nem csak egy emberre gondolok (lekezelés terén), van itt olyan, aki folyamatosan ezt csinálja.
Bár, kedves kioktatottak, jegyezzétek meg: "Aki nem ér fel hozzád, nem tud megsérteni. A veled egyenrangú pedig nem fog."
Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest