Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
spyduck
üzenetére
Ez csak egy kicsi probléma, mert mint írtam is, gmail-ben simán látja a citromra vagy egyéb mélre küldött leveleket ha beállítja (ráadásul az is látszik, hogy arra érkezett) És majd szép lassan minden partner/ismerős átszokik a gmail címére ha mindig onnan ír vissza (vagy ugye jelezheti is nekik hogy változott, ha épp írtak neki vhonnan)
Lásd pl egyik címem-ről egy részleten:

(#44526) spyduck:
Jah, vagy 5 percig, míg reggelsz meg átirányítod.
Nekem azért tovább tartott: egy csomó hírlevelet lemondtam, volt aminél csak megadtam az új mél címet (de pont a képen látszik hogy így is kimaradt 1-2
), aztán minden reggelt oldalon megváltoztattam az újak valamelyikére a mélcímet... 
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), aztán minden reggelt oldalon megváltoztattam az újak valamelyikére a mélcímet...