Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
Frozzy
üzenetére
Én használnék, de a Chrome-hoz ICS kell ami nekem nincs. Firefox meg jó lenne, tetszik is, de iszonyat lassú, akadozik. Szóval nem a teló kevés hozzá, mert megy vagy 3-4 percet aztán beakad. Majd egyszer csak magához tér, megint egy-két percig használható, majd megint beakad. Valami nem oké vele, de ez látszik a hozzászólásaiból is. Remélem javítanak rajta és akkor használom majd többet.
(#42579) Necc: Na meglesem ezt a Dolphint én is. (Eddig O.Mobile amúgy a mindennapos).
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Frozzy
üzenetére
Firefox-ot nem próbáltam, a Chrome jó lenne, de nem lehet belőle kilépni, így szar. Csak feladatkezelőből lehet kilépni belőle. Ennyi nekem elég. Ha úgy csinálnak meg egy programot, hogy nincs kilépés gomb, akkor az sz@r, ahogy van, így leszedtem. Ha jól rémlik a kezdőoldalra visszamenni is komoly feladat...de ebben nem vagyok biztos.
Necc: sokáig használtam Dolphin-t (kb. fél évig). Az Opera (nem a mini) sokkal gyorsabb, jobban kezelhető, mint a Dolphin HD.
Aktív témák
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi