Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Igen, már egészen jól összehaverkodtam velük.

petipetya
Tudják, tudják. Azóta elmondtam nekik.

TRob1
Momentán valóban ezt a semmire sem jó izét használom. Én elég sokat olvasok telefonon, sőt, néha filmet is nézek vagy játszogatok, amíg várni kell valahol. Az ésszerű okok részemről (amik a Note mellett szólnak): olvasáshoz, mozizáshoz, játékhoz jobb a nagyobb kijelző, és mivel mostanában napközben nem vagyok mindig számítógépközelben, netezni is főként a telóról tudok. A kétkezes használat nem okoz gondot, mivel két kezem van.

Tehát a Te javaslatod szerint hordjak magammal egy telefont telefonálni, egy netbookot netezni, és egy ebook-readert könyvet olvasni? Esetleg egy tükörreflexes fényképezőgépet, ha le akarok fényképezni valamit, egy HD videókamerát, ha olyan helyzet adódik, vagy egy szkennert, ha szükség lenne rá?

Nem tudom, hogy szerinted milyen egy normális női kistáska, de az enyémbe kényelmesen belefér a Note.
Érdekes, nekem több, mint egy órás beszélgetés után sem kellett pihentetni a kezem.

A Te szolid kis avataroddal meg biztosan ismered a feltűnési viszketegség tüneteit.

F-ECT$
Nekem végig az új látszott. Nem tudom, hogy egyedi volt-e neki vagy sem.

CoolBoy323
Az kellemetlen lehet, hogy Neked gurulós bőröndben kell magad után húznod egy nem egészen 200g-os cuccot. Én simán el bírom vinni a zsebemben is.
Amúgy szerintem meg pont mindenre alkalmas, ha nem is a legjobb - nekem "all in one" cucc.Syl
Privi megy.
Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diabetes - Cukorbetegség
- Elemlámpa, zseblámpa
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i7-1185G7 1/512 Tűéles Retina
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest