Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz
pepe10.10 #33100 üzenetére
Sima defyn ez úgy működik, hogy kikapcsolod, majd úgy kapcsolod be, hogy nyomod a hangerő le gombot folyamatosan. Egy háromszögben álldigáló droidnak kellene bejönni, akkor elengedheted és utána egyszerre nyomd meg a két hangerőgombot.
Akkor valami ilyennek kellene bejönnie:
(a sárga és piros feliratokat, meg felül a samsungot ne vedd figyelembe)Itt neked a wipe cache partitionra kellene lépkedned a hangerőgombbal, majd leokézni a bekapcsológombbal. Ha a folyamat végez, akkor szintén a hangerőgombbal ellépkedni a reboot system now pontra és leokézni bekapcsológombbal.
Elvileg újraindul a telefon és remélhetőleg megjavul.
-
Probert75
addikt
válasz
pepe10.10 #33100 üzenetére
Nem használtál valami olyan widgetet vagy progit, rövid ideig, majd letörölted, ami átírta a kapcsolati beállításaidat. Nekem volt olyan progi fenn, a nevére már nem emlékszem, ami csak a kapcsolati dolgok elé írta, hogy disabled, és ezzel lehetetlenítette el a kapcsolódást. Leszedtem, de nem írt vissza és úgy maradt. E miatt nem ment a net. Elég nehéz volt rájönni hol a gebasz.
Aktív témák
- Asus TUF F17 // Rtx 4060 8gb // QHD 240hz // 32gb ram // 13th gen i9 13900H 2.60Ghz // SSD 1 TB //
- Bravo 15 C7UDX 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 3580 15.6" FHD IPS i7-1370P RTX A500 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Erő és Megbízhatóság: Dell Latitude E6530 (14", i7) Laptop SSD-vel, laptoptáskával!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest